Bandırma Yenikapı İDO kaç para?

İçindekiler:

  1. Bandırma Yenikapı İDO kaç para?
  2. Bandırma feribot seferleri ne zaman başlıyor?
  3. İDO ile Bandırma istanbul kaç saat?
  4. Bandırma hızlı feribot nereye gidiyor?
  5. Bandırma'dan istanbul'a arabalı vapur var mı?
  6. Istanbul balıkesir hızlı feribot kaç saat?
  7. Bandırma arabalı vapur kaç para?
  8. Istanbuldan Bandırma'ya feribotla nasıl gidilir?
  9. Balıkesir Istanbul feribot kaç para?
  10. Bandırma istanbul arabalı vapur var mı?
  11. Istanbul'dan Bandırma'ya arabalı vapur var mı?
  12. Bandirma istanbul arabali feribot kac tl?
  13. Istanbul Bandırma feribot kaç para?

Bandırma Yenikapı İDO kaç para?

Bandırma - Yenikapı İDO Fiyat Listesi.
Yolcu TipiTek YönFarklı Gün Gidiş - Dönüş
Yetişkin86 TL172 TL
Çocuk78 TL156 TL
Bebek (0-2)0 TL0 TL

Bandırma feribot seferleri ne zaman başlıyor?

Bandırma-İstanbul (Yenikapı) arasındaki seferlerde ise hızlı feribot, Pazartesi-Perşembe günleri arasında her gün 12.00 ve 18.30, Cuma günü 12.00 ve 21.00, Cumartesi günü 12.00 ve 19.30, Pazar günü de 14.00 ve 20.30'da Bandırma'dan hareket edecek.

İDO ile Bandırma istanbul kaç saat?

İDO Yenikapı Terminali üzerinden seyahat edebileceğiniz 10 farklı güzergahtan biri olan Yenikapı Bandırma arası yolculuk toplamda 1 saat 45 dakika sürüyor. Yenikapı Bandırma feribotu araçlı ulaşım imkanı sunarken, deniz otobüsleri ise sadece yolcu taşımacılığı yapıyor.

Bandırma hızlı feribot nereye gidiyor?

İstanbul Yenikapı ile Balıkesir Bandırma limanları arasında tüm yıl boyunca düzenli olarak İDO tarafından feribot seferleri yapılmaktadır. Deniz otobüsü ile yine Bostancı – Yenikapı – Bandırma hattında feribot seferleri yapılmaktadır.

Bandırma'dan istanbul'a arabalı vapur var mı?

İstanbul Yenikapı ile Balıkesir Bandırma limanları arasında tüm yıl boyunca düzenli olarak İDO tarafından feribot seferleri yapılmaktadır.

Istanbul balıkesir hızlı feribot kaç saat?

Sitemizden alacağınız İDO bileti ile 130 dakikada İstanbul'dan Bandırma'ya varabilirsiniz.

Bandırma arabalı vapur kaç para?

Bandırma Yenikapı-Bostancı seferlerinde İDO esnek fiyat tarifesini uygulamakta olup fiyatlar anlık değişkenlik göstermektedir. Şuanda yansıtılan fiyatlar 76 TL ile 136 TL arasındadır. Sizde İDO Yenikapı Bandırma biletinizi erkenden alarak indirimli bir İDO Bandırma Yenikapı yolculuğu yapabilirsiniz.

Istanbuldan Bandırma'ya feribotla nasıl gidilir?

Bandırma'ya İstanbul'dan ulaşmak için en kolay ve en zahmetsiz yol Yenikapı Bandırma arasında düzenlenen feribot seferleridir. Binme ve inme süreleri dâhil yaklaşık 2,5-3 saat süren feribot yolculuğunun ardından Bandırma'ya ulaşılmaktadır.

Balıkesir Istanbul feribot kaç para?

Bandırma Yenikapı-Bostancı seferlerinde İDO esnek fiyat tarifesini uygulamakta olup fiyatlar anlık değişkenlik göstermektedir. Şuanda yansıtılan fiyatlar 76 TL ile 136 TL arasındadır.

Bandırma istanbul arabalı vapur var mı?

İstanbul Yenikapı ile Balıkesir Bandırma limanları arasında tüm yıl boyunca düzenli olarak İDO tarafından feribot seferleri yapılmaktadır. ... Arabalı Vapur yani araçlı geçiş için uygun olanı sadece feribot yazan seferlerdir. Bandırma Yenikapı feribot seferleri yaklaşık 2 saat 30 dk yolculuk süresine sahiptir.

Istanbul'dan Bandırma'ya arabalı vapur var mı?

İstanbul Yenikapı ile Balıkesir Bandırma limanları arasında tüm yıl boyunca düzenli olarak İDO tarafından feribot seferleri yapılmaktadır. Deniz otobüsü ile yine Bostancı – Yenikapı – Bandırma hattında feribot seferleri yapılmaktadır. Arabalı Vapur yani araçlı geçiş için uygun olanı sadece feribot yazan seferlerdir.

Bandirma istanbul arabali feribot kac tl?

Yenikapı-Bandırma İDO Feribot Seferleri Sonbahar Tarifesi Fiyatları Bandırma Yenikapı-Bostancı seferlerinde İDO esnek fiyat tarifesini uygulamakta olup fiyatlar anlık değişkenlik göstermektedir. Şuanda yansıtılan fiyatlar 76 TL ile 136 TL arasındadır.

Istanbul Bandırma feribot kaç para?

Bandırma Yenikapı-Bostancı seferlerinde İDO esnek fiyat tarifesini uygulamakta olup fiyatlar anlık değişkenlik göstermektedir. Şuanda yansıtılan fiyatlar 76 TL ile 136 TL arasındadır.