Ihlalli geçiş ödemesi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Ihlalli geçiş ödemesi nasıl yapılır?
  2. HGS geçiş cezası nasıl ödenir?
  3. HGS ceza borcum var mı?
  4. HGS ihlali cezası ödeme nereye ödenir?
  5. HGS 15 gün içinde ödenmezse ne olur?
  6. HGS kaçak geçiş cezası ne kadar?
  7. Köprü geçiş ücreti nasıl ödenir?
  8. Kaçak geçiş cezası ne kadar?
  9. HGS hızlı geçiş cezası ne kadar?
  10. Eski HGS borcu nereye ödenir?
  11. OGS Geçiş ihlali cezası nasıl ödenir?
  12. HGS cezası en geç ne zaman ödenir?
  13. HGS Kaçak Geçiş kaç gün içinde ödenmeli?
  14. HGS Kaçak Geçiş kaç katı?
  15. Osman Gazi Köprüsü geçiş ücreti nasıl ödeniyor?
  16. Köprü geçiş ücreti hangi yönde?
  17. HGS kaçak geçiş cezası ne kadar 2020?
  18. Osmangazi Köprüsü kaçak geçiş cezası ne kadar?
  19. HGS borcu Ptt'den ödenir mi?
  20. OGS kaçak geçiş ödemesi nasıl yapılır?

Ihlalli geçiş ödemesi nasıl yapılır?

Borç kaydına ilişkin ödemeler T.C. Ziraat Bankası A.Ş. veya QNB Finansbank A.Ş. şubeleri ile bu bankaların internet bankacılığı sistemlerinden, igs.otoyolas.com.tr internet adresinden ihlalli geçiş sorgusu sonrasında “ödeme yap” seçeneği ile ya da OTOYOL A.Ş. Mobil Uygulaması telefona indirilerek yapılabilir.

HGS geçiş cezası nasıl ödenir?

Geçiş İhlali Ödemeleri Nereye Yapılır? HGS ihlalli geçiş ödemelerini hesabına bakiye yükleyerek yapabilirsiniz: PTT HGS Bakiye Yükleme Sayfası anlaşmalı bankaların internet şubelerinden.

HGS ceza borcum var mı?

HGS ÜRÜN BAKİYEMİ VE GEÇİŞLERİMİ NASIL ÖĞRENEBİLİRİM? 60 1 788 numaralı müşteri hizmetleri numarasını arayabilirsiniz. HGS hesabınızla ilgili bakiye ve geçiş bilgilerine ve HGS geçiş ihlal cezalarına, http://hgsmusteri.ptt.gov.tr adresli internet sayfasından ulaşabilirsiniz.

HGS ihlali cezası ödeme nereye ödenir?

Ceza ödeme işlemini kimliğiniz ve banka kartınızı yanınızda bulundurmak koşuluyla rahatlıkla yapabilirsiniz. Aynı zamanda HGS cezası nereye ödenir için PTT merkez ve şubelerinden ve de online PTT sitesinden de ceza ödeme işlemini yapabilirsiniz.

HGS 15 gün içinde ödenmezse ne olur?

HGS sistemlerinden geçiş ihlali yapılması durumunda; geçiş ihlali yapılan plaka üzerine 15(on beş) gün içinde OGS veya HGS abonesi olunması veya mevcut OGS veya HGS hesaplarında geçiş için yeterli bakiyesi olması durumunda cezalı geçiş ücreti uygulanmamaktadır.

HGS kaçak geçiş cezası ne kadar?

HGS KAÇAK GEÇİŞ CEZASI NE KADAR? 2021 HGS kaçak geçiş ücreti geçiş yerlerindeki ücrete göre belirlenmektedir. Mesela siz 5 TL olan bir gişeden geçiş ihlali yaptınız ve 15 gün içerisinde bakiyenize ödeme yapmadıysanız, geçiş ücretinin tam 11 katı yani 55 TL cezai işlem uygulanmaktadır.

Köprü geçiş ücreti nasıl ödenir?

Evet, NAKİT gişelerinde geçiş ücretini Kredi Kartınızla, Banka Kartınızla ya da Nakit olarak ödeyebilirsiniz. Gişelerde durmadan; 20 km/saat hızla geçmek istiyorsanız aracınıza ait plakaya tanımlı, yeterli bakiyesi olan veya hesabınıza bağlı ya da kredi kartınızla ilişkilendirilmiş OGS/HGS etiketi almanızı öneririz.

Kaçak geçiş cezası ne kadar?

Köprü ve otoyollarda kaçak geçiş yapanlara, giriş-çıkış yaptığı mesafeye ait ücretin dört katı idari para cezası uygulanıyor. Bu geçiş ücretinin 15 gün içerisinde ödenmesi durumunda ise ceza uygulanmıyor.

HGS hızlı geçiş cezası ne kadar?

HGS KAÇAK GEÇİŞ CEZASI NE KADAR? 2021 HGS kaçak geçiş ücreti geçiş yerlerindeki ücrete göre belirlenmektedir. Mesela siz 5 TL olan bir gişeden geçiş ihlali yaptınız ve 15 gün içerisinde bakiyenize ödeme yapmadıysanız, geçiş ücretinin tam 11 katı yani 55 TL cezai işlem uygulanmaktadır.

Eski HGS borcu nereye ödenir?

Karayolları Genel Müdürlüğünün anlaşmalı olduğu bankalardan ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. Bu bankalar; Ziraat Bankası, TEB, Yapı Kredi Bankası, HSBC, Türkiye Finans Katılım bankası, Vakıfbank, Denizbank, BBVA Garanti Bankası, QNB Finansbank, Halbank gibi bankalardan online olarak ödemenizi yapabilirsiniz.

OGS Geçiş ihlali cezası nasıl ödenir?

Otoyol ve Köprü OGS Geçiş İhlal Cezaları PTT nin herhangi bir şubesinden 351113 nolu posta çeki hesabına araç plakası belirtilerek ödenebilir.

HGS cezası en geç ne zaman ödenir?

Araç sahiplerinin, idari para cezasını tebliğ tarihinden itibaren 15 gün içinde ödemesi halinde geçiş ücreti hariç 10 kat idari para cezası üzerinden yüzde 25 indirim hakkından yararlanabileceklerine işaret edilen açıklamada, PTT merkez ve şubelerinden tebligatla ödeme yapılabildiği vurgulandı.

HGS Kaçak Geçiş kaç gün içinde ödenmeli?

Ceza tebliğ edilmeden veya tebliğ tarihinden itibaren 15 gün içinde ödeme yapılması durumunda, geçiş ücreti hariç 4 kat idari para cezası üzerinden diğer trafik cezalarında olduğu gibi %25 indirim uygulanıyor.

HGS Kaçak Geçiş kaç katı?

KÖPRÜ VE OTOYOLDA KAÇAK GEÇİŞ HESABI Köprü ve otoyollarda kaçak geçiş yapanlara, giriş-çıkış yaptığı mesafeye ait ücretin dört katı idari para cezası uygulanıyor. Bu geçiş ücretinin 15 gün içerisinde ödenmesi durumunda ise ceza uygulanmıyor.

Osman Gazi Köprüsü geçiş ücreti nasıl ödeniyor?

OGS/HGS etiketiniz varsa girişte ve çıkışta OGS/HGS gişelerini kullanarak ödeme yapabilirsiniz. OGS/HGS etiketiniz yoksa; girişte NAKİT gişelerinden giriş yaparak, çıkışta mutlaka NAKİT gişesine giderek işleminizi sonuçlandırmanız gerekmektedir.

Köprü geçiş ücreti hangi yönde?

Twitter üzerinden yapılan açıklamada "Karayolları Genel Müdürlüğünün sorumluluğundaki 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde geçiş ücreti yalnızca Avrupa - Asya yönünde geçişlerde alınmaktadır.

HGS kaçak geçiş cezası ne kadar 2020?

HGS geçiş ücreti 5 TL olan gişeden HGS etiketiniz olmadan veya yetersiz bakiye ile geçmeniz durumunda 55 TL ceza ödemeniz gerekmektedir. Kaçak geçiş yaptığınız günden 15 gün içinde hesabınıza nakit yüklemeniz durumunda , cezanız hesaba yansımaz bakiyenizden geçiş ücreti sadece kesilir.

Osmangazi Köprüsü kaçak geçiş cezası ne kadar?

Yüksek geçiş ücretiyle eleştirilerin hedefinde olan Osmangazi Köprüsü'nden kaçak geçmenin cezası dudak uçuklattı. Köprüden kaçak geçen bir otomobil, cezasıyla birlikte 975,25 TL ceza ödemek zorunda kalırken, 5. Sınıf araçlar kaçak geçmesi durumunda 3.100 TL'den fazla ceza ödeyecek.

HGS borcu Ptt'den ödenir mi?

PTT Üzerinden HGS Ödeme PTT'den internet yolu ile HGS ödemesi için yapmanız gerekenler: ePTTAVM sitesine girişinizi gerçekleştirdikten sonra ekranda açılan sayfada Araç plakası/vergi numarası/TC kimlik numarası/ pasaport numarası ya da HGS ürün numarası bilgilerinden birini girmeni gerekmektedir.

OGS kaçak geçiş ödemesi nasıl yapılır?

Otoyol ve Köprü OGS Geçiş İhlal Cezaları PTT nin herhangi bir şubesinden 351113 nolu posta çeki hesabına araç plakası belirtilerek ödenebilir.