Kardemir D sahibi kim?

İçindekiler:

  1. Kardemir D sahibi kim?
  2. Kardemir B grubu nedir?
  3. Borsada B tipi hisse nedir?
  4. Şişecam temettü ne zaman?

Kardemir D sahibi kim?

Kardemir'i sahibi Yolbulan ve Güleç aileleri SPK'nın 'örtülü kazanç' takibinde. Çalışanlara ve yöre halkına 1 TL'lik sembolik bir devirle Türkiye'nin bu türde ilk ve tek özelleştirme modeli olan Karabük Demir-Çelik Fabrikaları A.Ş.'de (Kardemir) korkulan oldu.

Kardemir B grubu nedir?

Class B Şirket Profili. KARDEMİR KARABÜK DEMİR ÇELİK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ, demir, çelik ve kömür ürünleri ve bunların türevlerinin imalat ve satışı ile uğraşan Türkiye merkezli bir şirkettir. ... Şirketin üretim tesisleri Karabük'tedir.

Borsada B tipi hisse nedir?

b) Halka açık piyasa değeri 45 milyon TL ve fiili dolaşımdaki pay oranı % 5'in altında olan şirketler, c) Borsa fiyatı birim pay değerinin 1,5 katı ve üzeri olan menkul kıymet yatırım ortaklıklarının payları, B grubu hisse senetleri listesi kapsamında değerlendirilmektedir.

Şişecam temettü ne zaman?

Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları şirketi (sise hissesi), brüt 0,1632272 TL, NET 0,1387431 TL temettü dağıtacak. tarihine portföylerinde SISE hissesi ile başlayan yatırımcılar, en geç 2 Haziran 2021'de temettü alacaklar.