Cumartesi günü Kargo dağıtım yapıyor mu?

İçindekiler:

  1. Cumartesi günü Kargo dağıtım yapıyor mu?
  2. Trendyol hafta sonu Kargo gelir mi?
  3. Hafta sonu Kargo var mi?
  4. Cumartesi Pazar Kargo çalışır mı?
  5. PTT Kargo cumartesi kaça kadar dağıtım yapıyor?
  6. Yurtiçi Kargo Hafta Sonu kargo alınır mı?
  7. PTT Pazar günleri dağıtım yapıyor mu?
  8. Sürat Kargo Hafta Sonu dağıtım yapıyor mu?
  9. PTT Kargo Cts çalışıyor mu?
  10. Aras Kargo Pazar dağıtım var mi?
  11. PTT Kargo Dağıtım hangi günler?
  12. PTT Kargo hangi saat kaça kadar dağıtım yapıyor?
  13. Trendyol PTT ile çalışıyor mu?
  14. Trendyol hangi kargo ile gönderim yapıyor?
  15. Trendyol PTT kargo ile çalışıyor mu?

Cumartesi günü Kargo dağıtım yapıyor mu?

09.00 - 18.00 saatleri arasında açık ve dağıtım yapmaktadır. Hafta sonu da Cumartesi günleri 09.00'dan 15.00'a kadar hizmet vermeye devam eden kargo, Pazar günleri ise kapalıdır.

Trendyol hafta sonu Kargo gelir mi?

Trendyol Express hafta içi ve Cumartesi günleri saat 09:00 ile 21:00 saatleri arasında dağıtım yapmakta.

Hafta sonu Kargo var mi?

Cumartesi günleri 09.00-13.00 saatleri arasında standart işleyişimiz devam etmekte olup, 13.00-17.00 saatleri arasında müşterilerimizin gönderilerinin kabulü ve teslimi sadece şubelerimizde yapılmaktadır.

Cumartesi Pazar Kargo çalışır mı?

CUMARTESİ KARGOLAR AÇIK MI? Kargoların çalışma saatleri birbirlerinden farklılık göstermektedir. Ancak Hafta için 09:00-17:30 arası hemen hemen bütün kargo şirketleri çalışmaya devam etmekte. ... Cumartesi günleri 09:00 ile 16:00 arası hizmet veren Yurtiçi Kargo, Pazar günleri hizmet vermemektedir.

PTT Kargo cumartesi kaça kadar dağıtım yapıyor?

PTT Kargo genel müdürlükleri hafta sonu sadece Cumartesi günü de hizmet vermektedir. Genel itibariyle bu müdürlüklerin çalışma saati 09:00 ile 19:30 arasıdır ve öğle tatili bulunmaz. Ancak kargolarınız dağıtıma çıkmamakla birlikte, şayet şubeye teslimatı yapılmış ise bizzat gidip kendiniz teslim alabilirsiniz.

Yurtiçi Kargo Hafta Sonu kargo alınır mı?

YURTİÇİ KARGO ŞUBELERİNE KAÇA KADAR KARGO TESLİMİ YAPILIR? Gönderilerinizi hafta içi 18.00'e ve cumartesi günleri 17.00'ye kadar Türkiye genelindeki 800'den fazla birimimizden size en yakın olanına teslim edebilirsiniz.

PTT Pazar günleri dağıtım yapıyor mu?

Ancak normal zamanda da olduğu gibi, PTT ve diğer kargo firmaları Pazar günü kapalı ve hizmet veremiyor. 26 Temmuz Pazartesi günü PTT ve diğer kurumlar kaldığı yerden normal mesai saatlerine devam edebilecekler. Cumartesi: Kapalı, ancak sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir.

Sürat Kargo Hafta Sonu dağıtım yapıyor mu?

Sürat Kargo Dağıtım/ Teslimat Saatleri : Sürat Kargo gönderileri hafta içi ( Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi ) sabah 09:00 ile akşam saat 18:00 arasında teslim etmektedir. ... Kurye çağırma saatleri ise saat 15:00 ile 18:00 arası olarak belirlenmiştir.

PTT Kargo Cts çalışıyor mu?

PTT CUMARTESİ ÇALIŞIYOR MU? Merkez PTT şubeleri dışında Cumartesi günü tüm PTT'ler kapalıdır. Cumartesi günü Sadece belirli bölgelerdeki PTT şubeleri 13.30 kadar hizmet vermektedir.

Aras Kargo Pazar dağıtım var mi?

Aras Kargo çalışma saatleri hafta içi her gün sabah 09.00'da açılıp, 18.00'de kapanıyor. ARAS KARGO HAFTA SONU AÇIK MI? Hafta sonu cumartesi günleri 09:30'dan 15.00'a kadar hizmet vermeye devam eden kargo, Pazar günleri hizmet vermemektedir.

PTT Kargo Dağıtım hangi günler?

PTT KARGO DAĞITIM SAATLERİ ​ PTT Kargo hafta içi ve cumartesi günleri çalışmaktadır. Pazar günü ve resmi tatillerde hizmet vermemektedir.

PTT Kargo hangi saat kaça kadar dağıtım yapıyor?

PTT Kargo dağıtım saatleri de öğlen arası hizmet vermeyen şubeler için 08:30 ile 17:00 arasında; öğlen arası veren şubelerde ise 08:30 ile 16:30 arasında.

Trendyol PTT ile çalışıyor mu?

Siparişlerinizi Trendyol kargo otomatları, PTT Kargomatları, YK Plus kargo otomatları ve Aras Kargo kargo otomatlarından teslim alabilirsiniz.

Trendyol hangi kargo ile gönderim yapıyor?

Trendyol'da olan ürünlerin tesliminde Yurtiçi Kargo, MNG Kargo, Sürat Kargo, PTT Kargo, Trendyol Express gibi kargo firmaları yer alıyor.

Trendyol PTT kargo ile çalışıyor mu?

Siparişlerinizi Trendyol kargo otomatları, PTT Kargomatları, YK Plus kargo otomatları ve Aras Kargo kargo otomatlarından teslim alabilirsiniz.