Izmir Kültürpark ta neler var?

İçindekiler:

  1. Izmir Kültürpark ta neler var?
  2. Izmir Kültürpark ücretli mi?
  3. Izmir Kültürpark ne zaman açılacak?
  4. Izmir eski fuar alanı ne olacak?
  5. Izmir fuar alanı kaç dönüm?
  6. Kitap fuarı izmir 2021 ne zaman?
  7. Izmir fuar açıldı mı?
  8. Izmir Enternasyonal Fuarı kaç dönüm?
  9. Izmir fuarı ne zaman kapanacak?

Izmir Kültürpark ta neler var?

İçinde; 14 kapalı sergi salonu, 4 konferans salonu, Atatürk Açıkhava Tiyatrosu, İsmet İnönü Sanat Merkezi, İzmir Sanat, Fuar Evlendirme Dairesi, Celal Atik Spor Salonu, lunapark, Paraşüt Kulesi, Gençlik Tiyatrosu, Resim-Heykel Müzesi, İzmir Tarih ve Sanat Müzesi bulunmaktadır.

Izmir Kültürpark ücretli mi?

Kültürpark alanına girişler ücretsizdir. Ancak düzenlenen konser gibi bazı etkinlikler ücretli olabilir. Bu durumda, kapıdaki görevliler tarafından yapılan bilet kontrolleri ile alana girmek mümkün oluyor. Ücretsiz etkinlikler için ise girişler İzmir kentkart ile yapılıyor.

Izmir Kültürpark ne zaman açılacak?

90. İzmir Enternasyonal Fuarı, “90 Yıldır Birlikte Kutluyoruz, Geleceği İzmir'de Birlikte Kuruyoruz” sloganıyla Kültürpark'ta 3- tarihleri arasında düzenlenecek. Fuar 08.00 ve 23.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek, etkinlikler ise 16.00'da başlayacak.

Izmir eski fuar alanı ne olacak?

İzmir Fuarı'na ve Kültürpark'a büyük hizmetler veren İZFAŞ binası, park siluetindeki varlığını koruyor. İZFAŞ binasını restore edip enformasyon ve Kültürpark merkezi olarak kullanacağız. Emektar bina aynı zamanda, sergilerin düzenleneceği anılar evi olarak düzenlenecek.

Izmir fuar alanı kaç dönüm?

337 bin metrekarelik arazi ve 240 bin metrekarelik inşaat alanı ile toplam 50 futbol sahası büyüklüğündeki Fuar İzmir, 7 bloktan oluşuyor.

Kitap fuarı izmir 2021 ne zaman?

İzmir Kitap Fuarı, Nisan 2021'de Kültürpark – Uluslararası İzmir Fuar Alanı'nda yapılması bekleniyor.

Izmir fuar açıldı mı?

Bu yıl 90'ıncısı düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) kapılarını açtı. Milletvekillerinin de katıldığı açılış töreninde konuşan Ticaret Bakanı Muş, "Hükümetimizce Yeşil Mutabakat eylem planı Temmuz ayında yürürlüğe koyduk. Eylem planımızı kararlılıkla hayata geçireceğiz.

Izmir Enternasyonal Fuarı kaç dönüm?

Yeni Fuar Kompleksi, İzmir'i fuarlar ve kongreler kenti olma hedefine de büyük ölçüde ulaştırmış olacak. 240 bin metrekarelik alanda 7 blok halinde inşa edilen yeni fuar alanı, havaalanına 10 dakikada, kent merkezine ise 15 dakika uzaklıkta...

Izmir fuarı ne zaman kapanacak?

İZMİR FUARI NE ZAMAN KAPANIYOR 2021? Bu sene 90'ıncı kez kapılarını açacak olan İzmir Enternasyonal Fuarı, 3 Eylül'd kapılarını ziyaretçilere açtı. Eylül'de ziyaretçi alan İzmir Enternasyonal Fuarı 12 Eylül'de kapancak.