Toy blast kim yaptı?

İçindekiler:

  1. Toy blast kim yaptı?
  2. Toy Blast Oyunu Nasıl Oynanır?
  3. Toon blast ne zaman kuruldu?
  4. Toon blast ücretli mi?
  5. Toon blast nedir?
  6. Play Store nasıl oyun indirilir?
  7. Play Store nasıl APK yüklenir?

Toy blast kim yaptı?

Kart ve okey oyunları kısa sürede milyonlarca kullanıcıya ulaşan şirket birkaç yıl içinde yurtdışında da adını duyurmaya başladı. 2015'in başında Peak Games tarafından piyasaya sürülen Toy Blast özellikle ABD'de hatırı sayılır bir popülarite yakaladı.

Toy Blast Oyunu Nasıl Oynanır?

Toy Blast, seviyelere ayrılmış bir bulmaca oyunudur. Oyunu tamamlamak için her seviyede belirli hedeflere ulaşmalısınız. Onları yok etmek ve hedeflerinize ulaşmaya yaklaşmak için aynı renkte iki veya daha fazla küp dokunun. Bir rotor, dinamit ve bulmaca gibi güçlü özel öğeler oluşturmak için farklı küpleri birleştirin.

Toon blast ne zaman kuruldu?

Peak Games, Toon Blast ve Toy Blast gibi mobil oyunların da aralarında bulunduğu bulmaca oyunları geliştirmektedir....Peak Games.
Kuruluş
KurucuSidar Şahin, Hakan Baş
Genel merkeziİstanbul , Türkiye
SahibiZynga
Çalışan sayısı100 (2020)
1 satır daha

Toon blast ücretli mi?

Toon Blast adıyla mobil platformda ücretsiz indirilmeye açılan oyunda bir kedi (Cooper Cat), bir kurt (Wally Wolf), bir de ayı (Bruno Bear) karakterleri biz küpleri eşleştirmekle uğraşırken beklenmedik anda ekranda belirip bizi güldürüyorlar.

Toon blast nedir?

Toon Blast, seviyelere ayrılmış bir bulmaca oyunudur. Oyunu tamamlamak için her seviyede belirli hedeflere ulaşmalısınız. Onları yok etmek ve hedeflerinize ulaşmaya yaklaşmak için aynı renkteki iki veya daha fazla küp dokunun.

Play Store nasıl oyun indirilir?

Uygulama veya dijital içerik bulma ve indirme
  1. Cihazınızda Google Play Store'u. açın veya bir web tarayıcısında Google Play Store'u ziyaret edin.
  2. İçerik arayın veya mevcut içeriklere göz atın.
  3. Bir öğe seçin.
  4. Yükle'yi veya öğenin fiyatını seçin.
  5. İşlemi tamamlayıp içeriği almak üzere ekrandaki talimatları uygulayın.

Play Store nasıl APK yüklenir?

Telefonunuzun Ayarlar > Güvenlik kısmından Bilinmeyen Kaynaklar özelliğini aktifleştirin. Bilgisayarınız internet tarayıcısı üzerinden ApkMirror sitesini açın ve güncel sürümü indirim. Telefonunuzu bilgisayarınıza USB port üzerinden bağlayın ve APK dosyasını Android telefonunuza kopyalayın.