Gain dizi mi?

İçindekiler:

  1. Gain dizi mi?
  2. Gain de dizi nasıl izlenir?
  3. Gain beleş mi?
  4. Gain televizyonda izleniyor mu?
  5. Gain Türkiye kurucusu kimdir?
  6. Metot dizi hangi kanalda?

Gain dizi mi?

Kısa süreli yapımlara yer verecek olan, bu yapımları dikey formatta sunacak olan Gain, şimdilik sadece mobil uygulama olarak hizmet verecek. ... İlk etkinliğini yılbaşında Mücbir Sebepler'le yapacak olan Gain, ilk dizisi olan "10 Bin Adım"ın fragmanını yayınladı.

Gain de dizi nasıl izlenir?

Gain 10 Bin Adım Dizisi yalnızca Gain'in mobil uygulaması üzerinden izlenebilecektir. Platform bütün akıllı uygulamalara indirilebilecek Gain Medya uygulaması üzerinden üyelik sağlanarak izlenebilecektir. Dizi Ocak ayından itibaren izlenebilir.

Gain beleş mi?

Uzun süredir ücretsiz deneme yayınlarıyla geniş izleyici kitlelerine ulaşan yeni dijital yayın platformu GAİN'de ücretli üyelik dönemi başladı. Diğer dijital yayın platformlarının aksine 10-15 dakikalık içeriklerle dikkat çeken GAİN artık ücretli olacak.

Gain televizyonda izleniyor mu?

Kısa video odaklı yeni nesil içerik platformu GAIN, bugün paylaştığı bir bildirim ile Apple TV ve Android TV üzerinden erişime açıldığını duyurdu. Böylece kullanıcılar GAIN'i sadece mobil uygulamadan değil, evdeki akıllı televizyonlarından da izleyebilecek.

Gain Türkiye kurucusu kimdir?

Betek Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan ve Filli Boya'nın sahibi olan Gözde Akpınar, Gain medyakurucusudur. Filli Boya ile ismi özdeşleşmiş Gözde Akpınar, Gain medyaya dair "uzun süredir incelediği ve gönlünde yatan bir iş" demiştir.

Metot dizi hangi kanalda?

Tarihçe: Metot dizisi 2021 sezonunda Gain dijital platformunda yayınlanacak.