Papara hesabı açmak ücretli mi?

İçindekiler:

  1. Papara hesabı açmak ücretli mi?
  2. Papara hesabı nasıl kullanılır?
  3. Papara Limit ne kadar?
  4. Papara nasıl harcanır?

Papara hesabı açmak ücretli mi?

Hesap açılışı ve kullanım ücreti Papara hesabını saniyeler içerisinde açıp ücretsiz kullanmaya başlayabilirsin. Papara hesaplarına para transferi Papara hesabından başka bir Papara hesabına para göndermek her zaman ücretsiz. ... Papara CardKart satın alma ya da program üyelik ücreti, aylık/yıllık aidat yok.

Papara hesabı nasıl kullanılır?

Papara Nasıl Kullanılır? Papara'yı kullanmak için öncelikle bir Papara hesabı açmanız gerekmektedir. EFT saatiyle uğraşmanıza gerek kalmaz. Papara hesabınıza para yatırdıktan sonra bir başkasının IBAN'ına ya da bir başkasının Papara hesabına haftanın her günü ücretsiz para gönderebilirsiniz.

Papara Limit ne kadar?

Papara hesabına, Onaysız Hesap sahibiysen aylık 1.250 TL. Onaylı Hesap sahibiysen kendi banka hesabından ayda 100.000 TL, nakit yatırma kanallarından 1.250 TL. Sözleşmeli Hesap sahibiysen kendi banka hesabından 500.000 TL, nakit yatırma kanallarından 10.000 TL.

Papara nasıl harcanır?

Papara Card, Papara kullanıcılarının hesaplarındaki parayı kullanabileceği, ATM'lerden para çekip yatırabileceği bir alışveriş kartıdır. Master Card altyapısı ile hizmete sunulan kart tüm dünyada kullanılabilir. Papara kart kullanıcılarından kart ücreti, kullanım ücreti veya kart aidatı tahsil etmez.