Rolex kadın saat fiyatları ne kadar?

İçindekiler:

  1. Rolex kadın saat fiyatları ne kadar?
  2. Rolex Türkiye distribütörü kim?
  3. Uğur saat kimin?
  4. Rhodium sahibi kim?
  5. Rolex saat orjinal olduğunu nasıl anlarız?
  6. Rolex saatler neden bu kadar pahalı?

Rolex kadın saat fiyatları ne kadar?

Kimden Sahibinden
İlan BaşlığıTipiFiyat
rolex saat day date modeliKadın100 TL
italyan Rolex Date-Just 36mm Swiss Made Sıfır Ful SetKadın9.750 TL
italyan Rolex Date-Just 36mm Swiss Made Sıfır Ful SetKadın9.750 TL
Rolex Datejust 31mmKadın84.000 TL
17 satır daha

Rolex Türkiye distribütörü kim?

Rhodium, kalitesi ve mükemmeliyetçi yaklaşımı ile hiçbir zaman eskimeyen İsviçre markaları Rolex ve Tudor ile Danimarka'lı mücevher markası Ole Lynggaard'ın İstanbul yetkili ithalatçısı ve bayisidir. 30 yılı aşkın bir süredir bu alanda çalışan bir saat ustası tarafından 2007 yılında kurulmuştur.

Uğur saat kimin?

Kendi ailesi de saatçi olan kurucumuz saat tamiri konusunda yetenekliydi ve yıllar içinde pekişen tecrübesi onu saat sektöründe başarılı adımlar atmaya yöneltti. 1980 'li yılların sonuna gelindiğinde artık kendi saat şirketini kurma arzusuyla ilk mağazasını açan Sinan Döğer, 90'lu yıllarda perakende saat ...

Rhodium sahibi kim?

Rhodium'un kurucusu ve sahibi Sayın Haydar Yalaman, İstinye Park'ta yer alan yeni butiğin açılışını Rhodium'un tarihindeki heyecan verici anlardan biri olarak tanımlarken, Yalaman Ailesi'nin Rolex markasının değerlerine bağlılığını da vurguluyor ve ekliyor: “On yılı aşkın süredir Rolex'i İstanbul'da en yüksek kalite ve ...

Rolex saat orjinal olduğunu nasıl anlarız?

Orijinal Rolex'te yelkovan saat yönüne doğru hareket eder. Kristal cam üzerine mikro dağlama tekniği ile logo işlenir. Gözle görülmesi zor olan bu işlem sahte saatlerde camın altına oyularak işlenir. Logoya dikkat edilmelidir: Orijinal Rolex'te saatin kordonunda markanın logosu bulunur.

Rolex saatler neden bu kadar pahalı?

Üretimi Oldukça Masraflı Rolex, hem tasarım hem de üretim açısından çok fazla zaman harcanarak üretilen bir saat. Videodan da gördüğünüz üzere, kullanılan makro malzemeler oldukça güçlükle üretiliyor ve bu malzemeler de ucuza mal edilmiyor. Rolex'in üretim için gereken mikroskopları da kendi ürettiği biliniyor.