Kafa topu oyunu internetli mi?

İçindekiler:

  1. Kafa topu oyunu internetli mi?
  2. Masomo nerede?
  3. Kafa topu Türk oyunu mu?
  4. Kafa topu oyunu kime ait?
  5. Masomo kime satıldı?
  6. Masomo kaca satıldı?

Kafa topu oyunu internetli mi?

Facebook hesabını oyuna bağlayarak arkadaşlarınla futbol oyunu oynamanın keyfini doyasıya yaşa. Özellikler; -Dünyanın her yerinden gerçek oyunculara karşı online futbol maçlarına katılabilirsin. ... Kafa Topu 2'yi indirmek ve oynamak ücretsizdir, ancak oyunda gerçek parayla satın alınabilecek bazı öğeler mevcut.

Masomo nerede?

Masomo'nun yeni ofisi Mistral Plaza 42.katta, 800 m² lik bir alanda yer almaktadır. Ofis, kat planında ortada konumlandırılmış çekirdek sayesinde panoramik İzmir Körfezi manzarasına sahiptir.

Kafa topu Türk oyunu mu?

Şu anda milyonlarca kişi tarafından oynanan ve Türk yapımı mobil oyunlar arasında en iddialı oyunlardan biri olan Online Kafa Topu, bildiğiniz üzere Webtekno olarak da bünyesinde olduğumuz İzmo Bilişim tarafından geliştirilen bir oyundu.

Kafa topu oyunu kime ait?

webtekno'nun da sahibi olan izmo bilişim tarafından yapılmış oyun. android ve ios'taki oyuncuları cross-platform yoluyla karşılaştıran oyun. oynamadım ama ilgi çekici gibi duruyor oyun.

Masomo kime satıldı?

60 milyon oyuncuya ulaşan Kafa Topu 2'nin yapımcısı Masomo, Miniclip tarafından satın alındı! Masomo da yabancı şirketler tarafından alınan firmalardan biri oldu. Geçtiğimiz aylarda Zynga, Peak Games'in bazı oyunlarını 100 milyon dolara satın almıştı. Ardından ise Gram Games 250 milyon dolara satın alınmıştı.

Masomo kaca satıldı?

Kafa Topu'nu geliştiren oyun stüdyosu Masomo'nun kurucusu İbrahim Akman, aynı zamanda İzmo Bilişim, Webtekno, Teknostore platformlarının da yaratıcısı. Masomo, Miniclip Oyun Şirketine 2019 yılında 100 milyon dolara satıldı.