Dentıgel jel ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Dentıgel jel ne işe yarar?
  2. Dentinox diş jeli ne kadar?
  3. Nurse harveys diş jeli nasıl kullanılır?
  4. Nurse harveys diş jeli ne zaman kullanılır?
  5. Dencol 8.71 jel sprey nedir?
  6. Diş Granülü nedir?

Dentıgel jel ne işe yarar?

Antiseptik özellik gösteren maddeleri de içinde barındıran diş jeli, diş etinde meydana gelebilecek enfeksiyonları engelliyor. Dentinox diş içeriği bitkisel ürünleri de barındırıyor. Bunlardan biri olan papatya özü; antiinflamatuar (iltihaplanma karşıtı) özelliği sayesinde diş etindeki şişlik ve kızarıklığı önlüyor.

Dentinox diş jeli ne kadar?

İLAÇ BİLGİLERİ
Geri Ödeme KoduA02190
Satış Fiyatı20.73 TL [ 27 Ağustos 2021 ]
Önceki Satış Fiyatı20.73 TL [ 16 Ağustos 2021 ]
Original / JenerikOriginal İlaç
Reçete DurumuNormal Reçeteli bir ilaçdır.
3 satır daha

Nurse harveys diş jeli nasıl kullanılır?

Kullanım Şekli: Ellerinizi temizledikten sonra parmağınızın ucuna bir miktar Nurse Harvey's Dentigel alınız. Diş ve diş etlerine hafif masaj yaparak sürünüz. gerektiğinde aynı uygulamayı tekrarlayınız. Özellikle yemek sonrası uygu öncesi uygulayınız.

Nurse harveys diş jeli ne zaman kullanılır?

Diş çıkarma dönemindeki bebeklerde kullanılan Nurse Harvey's Dentigel Diş Jeli, özellikle yemek sonrası ve uyku öncesi uygulanması uygundur. Ellerinizi yıkadıktan sonra parmağınızın ucuna Nurse Harvey's Dentigel'i sürünüz. Parmağa sürülen jel yumuşakça masaj yaparak bebeğin diş eti ve dişlerine uygulanır.

Dencol 8.71 jel sprey nedir?

ağız içine uygulanan ağrı kesici (analjezik) etkisi olan bir jel spreydir. DENCOL, ağızdaki iltihap ve yaralarda, diş protezleri ve çene ortopedik cihazlarından kaynaklanan baskı ve yara yerlerinde görülen ağrıların giderilmesinde, 6 aydan büyük çocuklarda diş çıkarma ağrılarında ağrı kesici olarak kullanılır.

Diş Granülü nedir?

Tetagil Diş Granülü, Alman Papatyası, Karadut ve Mineral içeren güçlü formülasyonu sayesinde bebeğin; Diş çıkarma döneminde oluşabilecek diş eti ağrılarını hafifletir. Ağız içi hijyeni sağlayarak var olan pamukçuğun (aftın) iyileşmesine yardımcı olur ve yeni pamukçuk oluşumunu önler.