Kelebekler Vadisi giriş ücreti ne kadar?

İçindekiler:

  1. Kelebekler Vadisi giriş ücreti ne kadar?
  2. Konya Kelebekler Vadisi ne zaman yapıldı?
  3. Kelebekler Vadisi Konya Kaç kelebek var?
  4. Konya Kelebekler Vadisi kimin?
  5. Kelebekler Vadisi hangi mahallede?
  6. Konya Kelebekler Vadisini kim yaptı?
  7. Konya tropikal kelebek bahçesi kim yaptı?
  8. Kelebekler Vadisi kelebek var mı?
  9. Konya Kelebekler Vadisi hangi semtte?

Kelebekler Vadisi giriş ücreti ne kadar?

Konya Tropikal Kelebek Bahçesi giriş ücretleri öğrenci için 7,50 TL iken sivil girişler için 15 TL. Siviller için ücret hafta sonu 17,50 TL olarak belirlenmiştir. Ailesi ile gelen 0-6 yaş çocuklar için girişler ücretsiz iken, şehit yakını, gazi, engelli ve 65 yaş için 5 TL'dir.

Konya Kelebekler Vadisi ne zaman yapıldı?

2015 yılında hizmete açtığımız ve bin 600 metrekarelik kelebek uçuş alanı ile Avrupa'nın en büyük, dünyanın ise sayılı kelebek uçuş alanlarından bir tanesi olan Konya Tropikal Kelebek Bahçesi; metrekaresi gezi alanı olmak üzere toplam metrekarelik kullanım alanına sahiptir.

Kelebekler Vadisi Konya Kaç kelebek var?

Konya Tropikal Kelebek Bahçesi, 3500 m2'lik gezi alanı ile toplamda 7.600 m2'lik bir kullanım alanına sahiptir. 1.600 m2'lik kelebek uçuş alanı 15 tür kelebeğe doğal yaşam alanı sunmaktadır. Bahçede 98 türe ait 20.000 adet bitki bulunmakta, kelebekler kendi nektar bitkileri etrafında uçarken gözlenebilmektedir.

Konya Kelebekler Vadisi kimin?

Kelebek Evi, Selçuklu'nun en büyük şehir parklarından biri olan Kelebekler Vadisi Parkı içerisine Selçuklu Çiçek Bahçesi ve Macera Kulesi'nin yanına Selçuklu Belediyesi tarafından yaptırılmıştır.

Kelebekler Vadisi hangi mahallede?

Kelebekler Vadisi, Muğla ili, Fethiye ilçesi Ölüdeniz belde sınırları içerisinde bulunan vadi.

Konya Kelebekler Vadisini kim yaptı?

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Selçuklu Belediyesi'nce yaptırılan, Tropikal Kelebek Bahçesi ve Kelebekler Vadisi'nin açılışını yaptı.

Konya tropikal kelebek bahçesi kim yaptı?

Kelebek Evi, Selçuklu'nun en büyük şehir parklarından biri olan Kelebekler Vadisi Parkı içerisine Selçuklu Çiçek Bahçesi ve Macera Kulesi'nin yanına Selçuklu Belediyesi tarafından yaptırılmıştır.

Kelebekler Vadisi kelebek var mı?

350 metreye varan sarp kayalıkların çevrelediği Kelebekler Vadisi, endemik bitki türleriyle dikkat çeken Babadağ'ın eteklerinde bulunmaktadır. 80'den fazla kelebek türü ve Kaplan kelebeğinin yaşam alanı olmasından dolayı Kelebekler Vadisi ismini alan bölge, deniz ve yüksek kayalıklar vasıtasıyla dış dünyadan uzak ...

Konya Kelebekler Vadisi hangi semtte?

Sille Parsana Mahallesi'nde 385 bin m² alana yapımı tamamlanan Konya Tropikal Kelebek Bahçesi, kelebeklerin pupa halinden ölümüne kadar her aşamasının yaşandığı üretim alanı, kapalı uçuş alanı, açık uçuş alanı ve kelebek müzesi olmak üzere 4 ana unsurdan oluşuyor.