Farmasi ürünleri sağlıklı mı?

İçindekiler:

  1. Farmasi ürünleri sağlıklı mı?
  2. Farmasi ürünleri nerede satılıyor?
  3. Farmasi ürünleri gerçekten bitkisel mi?
  4. Farmasi kazandırıyor mu?

Farmasi ürünleri sağlıklı mı?

Farmasi sağlıklı mı diyenler şu bilgileri mutlaka göz önünde bulundurmalıdır: Farmasi ürünleri alerji gibi bir durum ile karşılaşmanız riskini içerisinde barındırmaz. Etil alkol içermemektedir. En önemli noktalardan birine de değinmiştir ve paraben içermez.

Farmasi ürünleri nerede satılıyor?

Farmasi Ürünleri danışmanların aracılığı ile satılır. Farmasi Ürünleri Eczanelerde, Kozmetik Reyonların da, Aktarlarda satılabilmeleri için ilk etapta danışman olmaları gerekir. Farmasi Danışman 'ı olmadan Farmasi Ürünleri 'nin satışı yapılamaz.

Farmasi ürünleri gerçekten bitkisel mi?

Kozmetikten cilt bakımına, ev temizliğinden parfümlere kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Farmasi markasının ürünleri tamamen bitkisel içerikli olup, helal sertifikası da dahil olmak üzere bir çok yüksek standartlar sertifikasına sahiptir.

Farmasi kazandırıyor mu?

Farmasi bölümünden geliş fiyatı 150 TL ürün alırsanız, %30 kâr ile bu ürünleri 195 TL'ye satar ve 45 TL net kâr elde ederiz. ... 250 TL puanı geçtiğiniz için 60 TL satış değerindeki teşvik hediyelerinden kazanırsınız. Yani kısaca aylık 370 TL puanlık ürün alıp satış yaptığınızda ortalama 280 TL net kazanç elde edersiniz.