DOT 3 ne yagi?

İçindekiler:

  1. DOT 3 ne yagi?
  2. Dot3 fren yağı ne kadar?
  3. Ferodo DOT 3 ne işe yarar?
  4. Arabanın fren hidroliği ne zaman değişir?
  5. Fren yağı ne renk?
  6. Ferodo DOT 4 nedir?
  7. Ferodo ne ise yarar?
  8. Ferodo ne yağıdır?
  9. Fren hidrolik yağı DOT 3 ne demek?
  10. FBX050Z ne yagi?
  11. Ferodo ne işe yarar?
  12. DOT 3 dot 4 nedir?

DOT 3 ne yagi?

Petrol Ofisi Dot 3 Hidrolik Fren Yağı 500 Ml. Tanımı: Petrol ofisi hidrolik fren yağları, sentetik esaslı olup motorlu araçların fren tertibatında kullanılmaktadırlar.

Dot3 fren yağı ne kadar?

Fiyat Analizi Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 29,00 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 20,00 TLŞu Andaki Fiyat: 21,50 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 8 TL (() daha ucuz.

Ferodo DOT 3 ne işe yarar?

Fren pedalına uygulanan kuvvetin bir hidrolik basıncına dönüştürülmesini ve bu basıncın tekerlek kaliper pistonlarına iletilmesini, böylece balataların diske bastırılarak frenlemenin yapılmasını sağlar.

Arabanın fren hidroliği ne zaman değişir?

Fren hidroliğinin kaynama noktası 200°C'ye gelmeden, ortalama 2 yılda bir veya her 40.000 kilometrede yenilenmesi gerekir. EUROMASTER servis noktalarında sunulan ücretsiz check-up hizmeti sırasında aracınızın fren hidrolik sıvısının kaynama noktası da kontrol edilerek size bilgi verilir.

Fren yağı ne renk?

Hidrolik direksiyon yağının temel rengi, araçtaki diğer sıvılardan ayırt etmek için kırmızı veya pembedir.

Ferodo DOT 4 nedir?

Abs sistemli araçlarda (dot4) ve üstü kullanılır, eski sistemlerde (dot3) hidrolık yağı kullanılır. Fren hidrolik yağınızı her 2 Yılda (30,000 bin km) bir değiştirmek sürüşünüzü daha emniyetli kılacak ve fren sistemlerinden kaynaklı kazaların önüne geçecektir.

Ferodo ne ise yarar?

Kalite ve güven standartlarının kontrolünüz altında olmanıza yardımcı olmak için Ferodo®, hassas kaynama noktasını belirleyen fren hidroliği test aparatı geliştirmiştir. Bu ürünü, FFT100A parça numarasıyla bulabilirsiniz.

Ferodo ne yağıdır?

Yarış Fren Yağı ve Yüksek Performanslı Fren Yağı | Ferodo.

Fren hidrolik yağı DOT 3 ne demek?

DOT 3 fren hidroliği ve DOT 4 fren hidroliği, havadan nem emme niteliğine sahip fren hidrolikleridir, bu özellikleri yağ içinde sıvı bulundurmalarını sağlar. Fren hidrolik sıvısının kaynama noktası DOT 3 fren hidroliğinde 140 ° C'dir içinde su olan fren hidroliğinin kaynama derecesi çok daha düşüktür.

FBX050Z ne yagi?

Ferodo Hidrolik Fren Yağı DOT 4 500 ML PK24 FBX050Z.

Ferodo ne işe yarar?

Kalite ve güven standartlarının kontrolünüz altında olmanıza yardımcı olmak için Ferodo®, hassas kaynama noktasını belirleyen fren hidroliği test aparatı geliştirmiştir. Bu ürünü, FFT100A parça numarasıyla bulabilirsiniz.

DOT 3 dot 4 nedir?

DOT3 ve DOT4, higroskopik (havadan nem emme) niteliği olan fren sıvısı özellikleridir. DOT3 ve DOT4'ün ayrı ayrı kaynama noktaları vardır. DOT3 140 °C'de, DOT4 ise 155 °C'de kaynar. Bu nedenle DOT4 kullanılması gereken araçlarda kesinlikle DOT3 kullanılmamalıdır.