Kınık Maden Suyu kime ait?

İçindekiler:

  1. Kınık Maden Suyu kime ait?
  2. Kınık soda nerenin?
  3. Kınık Maden Suyu mu?
  4. Kınık Maden Suyu ne zaman kuruldu?
  5. Özkaynak maden suyu iyi mi?
  6. Yapay Sodadaki mineral miktarı en az ne kadar olmalı?

Kınık Maden Suyu kime ait?

Kınık Maden Suları Hakkında 1957 yılında Ltd. şirket olan Kınık, Arıç ailesi tarafından işletilmekte olup 1972 yılında M.Rauf Arıç tarafından MASİT MADEN SULARI İŞLETME VE TİCARET A.Ş. adı altında kurulmuştur.

Kınık soda nerenin?

Eşsiz bir tabiatın eteklerinde kurulu Kınık Maden Suları üretim tesisleri, Bursa'nın İnegöl ilçesine 16 km mesafede, doğal kaynak suları bakımından dünyanın en zengin bölgesi Mezit Boğazı'nda bulunuyor.

Kınık Maden Suyu mu?

Avcılık merakı ile tanınan Murat Arıç'ın 1952 yılında Uludağ'ın eteklerinde dolaşırken doğal bir maden suyu kaynağını keşfetmesiyle başladı Kınık'ın hikâyesi. ... Eczanelerde şifalı su olarak satışa sunulan Kınık Maden Suyu 1972 yılında M. Rauf Arıç yönetiminde Kınık Maden Suları A.Ş unvanına kavuştu.

Kınık Maden Suyu ne zaman kuruldu?

O yıllarda avcılık yaparken bu suyu bulan Murat Arıç, suyu işletmek için bina ve makine yatırımına başlamıştır. 1957 yılında Ltd. şirket olan Kınık, Arıç ailesi tarafından işletilmekte olup 1972 yılında M.Rauf Arıç tarafından MASİT MADEN SULARI İŞLETME VE TİCARET A.Ş. adı altında kurulmuştur.

Özkaynak maden suyu iyi mi?

Magnezyum ve kalsiyum oranları diğer maden sularına göre oldukça yüksek. Doğal tadı ve ferah içimi ile Özkaynak maden suları en iyiler arasında yer alıyor.

Yapay Sodadaki mineral miktarı en az ne kadar olmalı?

Soda ise işlenmiş suya, litresinde en az 750 mg olacak düzeyde soda (sodyum bikarbonat) ve litresinde 2-4 g düzeylerde karbondioksit katılıp, şişelenmesi ile üretilir. Mineralli Maden Suyu litresinde en az 1000 mg değişik mineraller içerir. Oysa, soda sadece sodyum ve bikarbonat içerir.