Beyaz göz kalemi gözü büyütür mu?

İçindekiler:

  1. Beyaz göz kalemi gözü büyütür mu?
  2. Beyaz göz kalemi ne işe yarar?
  3. Beyaz göz kalemi dudağa sürülür mü?
  4. Göz kalemi neden kullanılır?
  5. Nasıl çekik gözlü olabilirim?

Beyaz göz kalemi gözü büyütür mu?

En basit şekilde gözlerin aydınlık ve büyük görünmesini sağlar. Bunun için beyaz göz kalemini alt göz kapağının içine sürün. ... Çünkü bu durumda gözler olduğundan daha küçük görünecektir. Kural basit: Beyaz göz kalemi gözleri iyi ve aydınlık gösterirken, göz içine çekilen siyah kalem gözleri küçük gösterir.

Beyaz göz kalemi ne işe yarar?

Beyaz göz kalemi genellikle gözlerin içine sürülerek, gözleri daha büyük göstermek için kullanılan bir ürün. Ayıca eyeliner şeklinde göz kapağının üzerine de sürülmekte. Göz içerisine kullanıldığı zaman gözlerin daha büyük görünmesini sağlar.

Beyaz göz kalemi dudağa sürülür mü?

Kapatıcı görevi görüyor. Beyaz göz kalemini dudak çevrene uygulayarak dudaklarının daha iri ve belirgin görünmesini sağlayabilirsin.

Göz kalemi neden kullanılır?

Göz kalemi kullanarak ister gözlerinizi büyütebilir, küçültebilir, buğulu veya daha çekik gözlere sahip olabilirsiniz. Gözlerin iç kısmı veya dış kısmı çerçevelenerek kalem uygulaması tamamlanır. Göz kalemi tek renkle sınırlı olmayıp mavi, yeşil, kırmızı, kahve, gri dilediğiniz renkte bulmanız mümkün.

Nasıl çekik gözlü olabilirim?

Çekik Gözler İçin Son Bir Dokunuş Göz makyajın bittikten sonra yapman gereken tek bir şey var, o da gözlerin içini aydınlatmak. Alt kirpik diplerine beyaz veya ten bir göz kalemi sürerek gözlerinin daha büyük ve çekik görünmesine yardımcı olabilirsin. Bu noktada yumuşak uçlu, kalıcı bir göz kalemi kullanmalısın.