Betnovate krem ne için kullanılır?

İçindekiler:

  1. Betnovate krem ne için kullanılır?
  2. Betametazon krem ne işe yarar?
  3. Betnovate nasıl kullanılır?
  4. Betametazon krem nasıl kullanılır?
  5. Dermabel krem nerede kullanılır?

Betnovate krem ne için kullanılır?

- Egzema (iltihaplı bir çeşit deri hastalığı) - Prurigo nodularis (şiddetli kaşıntı, döküntü ve kabartılara yol açan bir deri hastalığı), - Sedef hastalığı (yaygın plaklarla seyreden tipleri hariç) - Liken planus ve liken simpleks (deri, deri ekleri ve mukozaları etkileyen iyi huylu deri hastalığı) dahil ...

Betametazon krem ne işe yarar?

Bir kortikosteroid olan betametazon iltihabın (enflamasyon) azalmasını sağlar (bazı vücut geliştiriciler ve atletler tarafından hatalı bir şekilde kullanılan anabolik steroidlerle karıştırılmamalıdır). PSOCAL BETA sedef hastalığının (psoriasis vulgaris) tedavisi için kullanılır.

Betnovate nasıl kullanılır?

3. BETNOVATE nasıl kullanılır? Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: Hekim tarafından başka şekilde tavsiye edilmediği takdirde; Fark edilebilir bir iyileşme görülünceye kadar az miktarda BETNOVATE sabah ve akşam uygulanır. Takiben nüksleri önlemek için günde bir kez veya daha az sıklıkla uygulanır.

Betametazon krem nasıl kullanılır?

Uygulama şekli: Sadece topikal olarak uygulanır. Doktor tarafından başka şekilde tavsiye edilmediği takdirde gereken kadar DERMABEL günde iki kez (sabah ve akşam) ince bir tabaka halinde dikkatli bir şekilde enfekte cilt bölgesine sürülür.

Dermabel krem nerede kullanılır?

DERMABEL'i enfekte cilt bölgesinde cilt üzerine ince bir tabaka halinde uygulayınız.