Zümre Toplantı tutanağını kim hazırlar?

İçindekiler:

  1. Zümre Toplantı tutanağını kim hazırlar?
  2. Ortaokul Şube öğretmenler Kurulu ne zaman yapılır?
  3. Zümre öğretmenler Kurulu ne zaman toplanır?
  4. Şube öğretmenler Kurulu toplantısını kimler yapar?

Zümre Toplantı tutanağını kim hazırlar?

Toplantılar, ilgili il/ilçe millî eğitim müdürü veya müdürün, görevlendireceği il/ilçe, millî eğitim müdür yardımcısı/şube müdürünün koordinatörlüğünde ve her bir zümre toplantısı ilgili alandaki bir eğitim kurumu müdürü/müdür yardımcısının yönetiminde yapılır.

Ortaokul Şube öğretmenler Kurulu ne zaman yapılır?

Ancak, okul öncesi eğitim kurumlan ile ilkokullarda sınıf/şube öğretmenler kıırıılu oluşturulmaz. (2) Kurullar; ortaokul ve imam hatip ortaokullarında ekim, şubat ve haziran ayları içerisinde, ortaöğretim kumullarında ise kasım ve nisan ayları içerisinde yapılır.

Zümre öğretmenler Kurulu ne zaman toplanır?

(4) (Değişik: 19 tarihli ve 15362682 sayılı Makam Onayı) Zümre toplantıları; ders yılı başlamadan önce, ikinci dönem başında ve ders yılı sonunda, ayrıca ortaöğretim kurumlarında kasım ve nisan ayları içinde eğitim kurumu müdürlüğünce planlanan tarihte bir iş günü içinde yapılır.

Şube öğretmenler Kurulu toplantısını kimler yapar?

MADDE 35 – (1) Sınıf öğretmenler kurulu aynı sınıf seviyesinde, şube öğretmenler kurulu ise aynı şubede ders okutan öğretmenler ile rehberlik ve psikolojik danışman öğretmenlerinden oluşur. Kurulun başkanı, o sınıf ve şubelerden sorumlu müdür yardımcısıdır.