Tırnak jeli ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Tırnak jeli ne işe yarar?
  2. Tırnak jeli kaç TL?
  3. Jel tırnak mi protez tırnak mi?
  4. PolyGEL tırnak nedir?
  5. Jel tırnak ne kadar kalıcı?
  6. Jel tırnak zararlı mı?
  7. Polygel tips nedir?
  8. Takma tırnak çeşitleri nelerdir?
  9. Protez tırnak kaç ay kalır?

Tırnak jeli ne işe yarar?

Jel tırnak protez tırnak uygulamalarından birsidir. Tırnakların su ile etkilenmesinden sonra tırnak sertliğinin kaybolmasına neden olmaktadır. Tırnaktaki sararmalar sonucunda tırnakların uzamasın yavaşlatmaktadır. Bu durumda jel tırnak uygulamaları ile bakımsız tırnaklardan sert tırnaklara sahip olmayı sağlamaktadır.

Tırnak jeli kaç TL?

Protez Tırnak Fiyatları
Protez Tırnak (İlk İşlem)200 TL
Protez Tırnak Bakım150 TL
Protez Jel Tırnak25 TL

Jel tırnak mi protez tırnak mi?

İki uygulama arasındaki en temel fark kullanılan malzemedir. Akrilik Protez Tırnak uygulaması; özel akrilik tozlarının , akrilik monomer ile karıştırılıp tırnağa uygulanması ile yapılmakta iken , jel tırnak ise özel protez tırnak jellerinin tırnağa uygulandıktan sonra UV lambalar ile kurutulması ile yapılmaktadır.

PolyGEL tırnak nedir?

PolyGEL uygulaması bilinen protez tırnak uzatma sistemlerinden 10 kat daha güçlü, daha hafif ve daha pratik bir sistemdir. ... Avrupa 'nın en cok tercih ettigi teknik olan jel sistem sayesinde tırnaklar daha dayanıklı. Jel sistemde tırnağın üzerine surulen sıvı karışım, bir cihaz kullanılarak jelimsi bir yapıda sertleşir.

Jel tırnak ne kadar kalıcı?

Protez tırnak için herhangi bir zaman sınırı bulunmamaktadır. Düzenli olarak bakımları yapılırsa sonra yaklaşık yarım sene boyunca kalabilir. Aynı zamanda dilediğiniz vakitte kolayca çıkarılabilir.

Jel tırnak zararlı mı?

Jel tırnağa hiç bir kimyasal maddenin zararı olmayacağı gibi, jel tırnak kullanırken üzerine istediğiniz renkte ojeyi defalarca sürüp silebilirsiniz bunun kesinlikle yaptırdığınız jel tırnağa bir zararı olmaz.

Polygel tips nedir?

Poly Gel Akrilik Jel Tips Kalıp; Poly Gel Akrilik Jel 30ml ürününün tırnaklara uygulanmasında ve mükemmel şekillerin elde edilmesinde yardımcı bir üründür. Poly Gel Akrilik Jel Tips Kalıp tek kullanımlık bir ürün değildir.

Takma tırnak çeşitleri nelerdir?

Protez çeşitleri şu şekildedir; Akrilik protez tırnak, jel protez tırnak, dipping protez tırnak, polygel protez tırnak. Akrilik Protez Tırnak: En çok tercih edilen uygulamalardan biri olan akrilik protez tırnak sevilen uygulamalardan biridir.

Protez tırnak kaç ay kalır?

Protez tırnak gerçek tırnağızın üzerine bir kaç koruyucu maddeler konduktan sonra yapılmaktadır. Bundan dolayı kesinlikle gerçek tırnağınıza zarar vermemektedir. Protez tırnak için herhangi bir zaman sınırı bulunmamaktadır. Düzenli olarak bakımları yapılırsa sonra yaklaşık yarım sene boyunca kalabilir.