S Sports üyelik ne kadar?

İçindekiler:

  1. S Sports üyelik ne kadar?
  2. S Sport Nasıl Abone Olunur?
  3. S Sport Plus ilk ay ücretsiz mi?
  4. S Sport Plus kod nasıl kullanılır?

S Sports üyelik ne kadar?

S Sport Plus aylık paket ayda 17,99 TL, yıllık paket ise 159,99 TL'dir. S Sport Plus üyeliğinizi dilediğiniz zaman kolayca iptal edebilirsiniz.

S Sport Nasıl Abone Olunur?

Üyelik kodu satın alarak S Sport Plus üyeliği başlatmak için Hepsiburada üzerinden satın alınan kodun www.ssportplus.com adresi üzerinden tıklanarak başlatılan üyelik adımlarındaki ''Promosyon Kodu'' alanına girilmesi gerekmektedir. Promosyon kodunu girerken herhangi bir paket seçimi yapılmasına gerek yoktur.

S Sport Plus ilk ay ücretsiz mi?

Kampanyadan yararlanan Vodafone müşterileri, S Sport Plus'ta yer alan Premier Lig,La Liga,NFL, Bundesliga, NBA, Formula 1, UFC başta olmak üzere S Sport Plus üzerinden gerçekleştirilen tüm canlı yayınları, Tekrar-izle özellikli yayınları, filmleri ve belgeselleri ilk ay ücretsiz olarak izleyebilir.

S Sport Plus kod nasıl kullanılır?

Aktif olmayan bir S Sport Plus üyeliğiniz var ise www.ssportplus.com adresinden Üye Girişi yapıp ana sayfada kilit ikonu olan görsellerden birine tıklayın açılan ekranda Promosyon kodunu girip Kullan butona basıp son olarak kart bilgilerinizi girerek yararlanabilirsiniz.