Sosyal tesis kaçta açılıyor?

İçindekiler:

  1. Sosyal tesis kaçta açılıyor?
  2. Sosyal tesisler kapalı mı?
  3. Sosyal tesisler ne zaman kuruldu?
  4. Belediye hizmet alanında neler yapılabilir?
  5. Teknik alt yapı alanı ne demek?
  6. IBB Florya Sosyal Tesisleri ne zaman açıldı?
  7. Sosyal tesis hizmeti nedir?
  8. Küçük sanayi alanı nedir?

Sosyal tesis kaçta açılıyor?

Hafta içi ve hafta sonu çalışma, mesai saatlerini bu tabloda bulacaksınız....
Bakırköy Florya Sosyal Tesisi Çalışma Saatleri Tablosu
Salı08:00-21:00
Çarşamba08:00-21:00
Perşembe08:00-21:00
Cuma08:00-21:00
3 satır daha

Sosyal tesisler kapalı mı?

İBB sosyal tesisleri, 12 Haziran 2020 Cuma gününden itibaren yeniden açılıyor. Sosyal tesislerde fiziksel teması en aza indirmek için karekodlu menüler kullanılacak, açık büfe kahvaltı olmayacak.

Sosyal tesisler ne zaman kuruldu?

Üstlendiği sosyal belediyecilik anlayışı gereği İstanbul halkının refah ve huzur seviyesini yükseltmeye yönelik pek çok başarılı projeye imza atan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 1994 yılında Sosyal Tesisleri halkın kullanımına açmıştır.

Belediye hizmet alanında neler yapılabilir?

Belediye hizmet alanı; Belediyelerin görev ve sorumlulukları kapsamındaki hizmetlerinin götürülebilmesi için gerekli itfaiye, acil yardım ve kurtarma, ulaşıma yönelik transfer istasyonu, araç ve makine parkı, bakım ve ikmal istasyonu, garaj ve triyaj alanları, belediye depoları, asfalt tesisi, atık işleme tesisi, ...

Teknik alt yapı alanı ne demek?

Yerleşim alanlarındaki içme ve kullanma suyu, elektrik, doğal gaz, kanalizasyon, haberleşme, ulaştırma ve arıtım hizmetlerini sağlayan sistemlere teknik altyapı denir. Bu sisteme açık ve kapalı otopark imkanları da dahildir.

IBB Florya Sosyal Tesisleri ne zaman açıldı?

Yeşilköy deniz sahilinde yer alan ve 1994 yılında faaliyete giren Florya Sosyal Tesisleri 1.180 kişilik kapalı ve kişilik açık alanları ile İstanbullulara hizmet veriyor. Toplam 2 milyon 500 bin metrekarelik alana sahip. Denize sıfır noktada 150 dönümlük bir alanda bulunan tesis 1994 yılında hizmete açıldı.

Sosyal tesis hizmeti nedir?

Kamu, kurum ve kuruluşları ile özel işletmelerin personelinin aileleriyle birlikte yararlandığı tesislere sosyal tesis dendiği gibi, büyük konut sitelerinde ikamet edenlerin yararlandıkları havuz, cafe, spor salonu gibi alanların bütününe de sosyal tesis denir.

Küçük sanayi alanı nedir?

e) Küçük sanayi alanı: Şehirde yaşayanların günlük bakım, tamir, servis ve küçük ölçekli imalat ihtiyaçlarının karşılanabileceği, patlayıcı, parlayıcı ve yanıcı maddeler içermeyen ve çevre sağlığı yönünden tehlike oluşturmayan atölye, imalathane ile depoların yerleşmelere yakın veya kolay ulaşılabilir yerlerinde ...