Erkek ceket modelleri neler?

İçindekiler:

  1. Erkek ceket modelleri neler?
  2. Erkek ceket Drop nedir?
  3. Blazer ceket nasıl kombin yapılır?
  4. Blazer ceket ne ile giyilir?
  5. Koyu lacivert blazer ceket altına ne giyilir?
  6. Comfort Fit gömlek ne demek?

Erkek ceket modelleri neler?

Erkek Ceket Modelleri Nelerdir?
  • Kadife Ceketler.
  • Blazer Ceketler.
  • Kruvaze Ceketler.
  • Gömlek Ceketler.
  • Deri Ceketler.
  • Kot Ceketler.
  • Şişme Mont Ceketler – Puffer Ceketler.

Erkek ceket Drop nedir?

Drop; bir ceket ya da takım elbisede, göğüs ve bel ölçümü arasındaki fark olarak adlandırılır. ... Drop değeri arttıkça bu, takımın veya ceketin bel çevresinin daraldığı anlamına gelmektedir. Aynı şekilde drop değeri küçüldükçe bel çevresi büyür, bollaşır.

Blazer ceket nasıl kombin yapılır?

Blazer ceketleri yaz aylarında askılı bir bluz, gömlek ve t-shirtle kombinleyebilirsiniz. Bu parçaları, jean bir pantolon, şort ya da etekle birlikte mini bir çanta ile şık bir şekilde tamamlayabilirsiniz. Blazerlerinizi kombinlerken, aksesuar konusuna da önem vermeniz gerekir.

Blazer ceket ne ile giyilir?

Blazer ceketleri yaz aylarında askılı bir bluz, gömlek ve t-shirtle kombinleyebilirsiniz. Bu parçaları, jean bir pantolon, şort ya da etekle birlikte mini bir çanta ile şık bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Koyu lacivert blazer ceket altına ne giyilir?

Tartışmasız en garanti kombin şekli lacivert ceketinizin altına bej pantolon veya chino ile yaratılır. Kış ayları kadar yaz aylarında da etkili olan bu görünüm, ofis ve hafta sonu şıklığı için idealdir. Lacivert ceket seçiminiz için katı bir kural yok; vücut şeklinize ve giyim zevkinize uygun olması yeterli.

Comfort Fit gömlek ne demek?

Regular Fit'te biraz daha ferah bir şekilde vücudunuza oturduğunu görürsünüz. Comfort Fit'te ise tam bir rahatlık ve bolluk hissedersiniz. Gömleğin kalıbı, gömlek üzerine tıklanarak açılan kendi sayfasında sağ tarafta özellikler kısmında üstte belirtilmektedir.