Göz altı kapatıcısı adı ne?

İçindekiler:

  1. Göz altı kapatıcısı adı ne?
  2. Maybelline Kapatıcı tüm yüze sürülür mü?
  3. Sephora göz altı kapatıcısı nasıl kullanılır?
  4. Göz altına fondöten sürülür mu?
  5. Kapatıcı nerelere Surulur?
  6. Maybelline Eraser Kapatici nasıl kullanılır?

Göz altı kapatıcısı adı ne?

Concealer'lar, yani kapatıcılar, makyaj çantamızın vazgeçilmezleri arasında! Yorgun bir yüzü canlandırmak, cilt lekelerini gizlemek ve göz altlarındaki morlukları yok etmek için en büyük silahlarımız. Concealer uygulamak hakkında daha fazla şey öğrenmek istersen seni yazımızın devamına alalım!

Maybelline Kapatıcı tüm yüze sürülür mü?

Ancak concealer, daha yoğun renk pigmentlerine sahip bir ürün. Ayrıca fondöten gibi tüm yüze uygulanmıyor. Bölgesel olarak kullanılıyor ve tek başına ya da fondötenin üzerine sürülebiliyor. ... Cilt tonuna uygun renkteki likit, krem veya stick concealer ile dilediğin aydınlık görünüme kavuşabilirsin.

Sephora göz altı kapatıcısı nasıl kullanılır?

Cildi daha aydınlık ve sağlıklı bir görünüme kavuşturmaya yardımcı olmak için kapatıcının göz altlarına ters bir üçgen çizilerek uygulanması tavsiye edilir. Bu sayede ciltteki ton geçişi çok daha doğal görünebilir ve göz altlarındaki yorgun görünümün gizlenmesini destekler.

Göz altına fondöten sürülür mu?

Bu nedenle kapatıcı kullanmadan önce fondöten yardımı ile cilt tonunuzu sabitlemeniz gerekir. Göz altı kapatıcısını sanılanın aksine sadece göz altına uygulamak yanlış. Bunun yerine kapatıcıyı göz altını ve yanakları da burun tarafında içine alan bir ters üçgen halinde uygulamak daha dengeli bir görünüm yaratıyor.

Kapatıcı nerelere Surulur?

Kapatıcı sürülürken çok az miktarda alınıp süngerle, fırçayla ya da işaret parmağıyla tampon hareketler ile yüze uygulanmalıdır. Kapatıcıyı göz çevresi ve yüzün diğer bölgelerine sürünce parmaklarla içten dışa doğru tampon hareketlerle bölgeye kapatıcı uygulaması gerçekleştirilmelidir.

Maybelline Eraser Kapatici nasıl kullanılır?

Maybelline Eraser Kapatıcı özel sünger ucu sayesinde rahat bir şekilde uygulanabilir. İlk olarak özel aplikatörü süngerin ucuna bir miktar kapatıcı gelene kadar çevir. Süngerin ucundaki kapatıcıyı lekelerin üzerine, göz altlarına ya da kontür yapmak istediğin bölgelere uygula.