Piezo burun ameliyatı nedir?

İçindekiler:

  1. Piezo burun ameliyatı nedir?
  2. Ultrasonik Piezo burun estetiği ne demek?
  3. Burun ameliyatları ne kadar sürede iyileşir?
  4. Kaç çeşit burun ameliyatı var?
  5. Burun ameliyatı kolay mı?
  6. Kapalı burun ameliyatı nedir?

Piezo burun ameliyatı nedir?

Piezo burun estetiğinde, burnun yeniden şekillendirilmesi konusunda teknolojinin yüksek olanaklarından faydalanılır. Bu operasyon ile burnun dokusundaki yumuşak dokuları, damarları ve sinirleri bir zarara uğratmaksızın burnun yeniden şekillendirilmesi amaçlanır.

Ultrasonik Piezo burun estetiği ne demek?

Piezo (Ultrasonik) Rinoplasti Burun estetiğinde ultrasonik dalga kullanımı, ilk olarak ağız ve diş sağlığı ile ilgili cerrahi müdahalelerle başlamıştır. Ses dalgalarının yarattığı titreşim ile buruna müdahale etmeyi sağlayan bu teknikte burun kemiği kırılmadan şekillendirilebiliyor.

Burun ameliyatları ne kadar sürede iyileşir?

Birçok hastanın aklında bulunan burun estetiği kaç günde iyileşir sorusuna ise 7 ila 10 gün arasında cevabını vermek mümkündür. Ancak, hastanın doktorunun tavsiyelerini dinlemesi gerekmektedir. Operasyon geçiren hastaların ameliyat sonrasındaki 7 ila 10 gün arasında şişliklerinin yüzde 90'ı geçmiş olmaktadır.

Kaç çeşit burun ameliyatı var?

Burun estetiği ameliyatları açık ve kapalı teknik olmak üzere iki teknikle yapılır. Burun estetiği teknikleri 6 çeşittir.

Burun ameliyatı kolay mı?

Teknik anlamda da burun estetiği zor bir estetik cerrahidir. Kişinin; cilt, kemik ve kıkırdak yapı farklılıkları cerrahın işini zorlaştırabilmektedir. Cilt, kemik ve kıkırdak yapısı ince, narin olan hastalarda çok daha dikkatli davranılması gerekir.

Kapalı burun ameliyatı nedir?

Kapalı ameliyat, çok eski yıllardan beri kullanılan hala da sık sık tercih edilen bir yöntemdir. Burun içerisinden her iki burun kanadının altından yapılan kesiler ile burun cildiniz kaldırılarak burun kemik ve kıkırdak iskeletine ulaşım sağlanır.