Yeni bebeği olana ne yazılır?

İçindekiler:

  1. Yeni bebeği olana ne yazılır?
  2. Allah analı babalı büyütsün ne demek?
  3. Allah bağışlasın hangi durumlarda kullanılır?
  4. Yeni doğum yapmış kedi nasıl beslenmeli?

Yeni bebeği olana ne yazılır?

Yeni doğan bebeğinize hoş geldin diyor, Anne, Baba ve yavrunuza sağlık ve mutluluk diliyoruz.” ”Anne ve babayı tebrik eder, yeni bebeğinizin sağlıklı, mutlu ve huzurlu uzun bir ömür yaşamasını temenni ederiz.” ”Hoşgeldin Bebek anneciğin ve babacığınla sağlıklı huzurlu uzun ömrün olsun.

Allah analı babalı büyütsün ne demek?

yeni çocuk sahibi olmuş kişilere tamamen iyi niyetle söylenen bu söz, muhatabını durduk yere "ulan şimdi çocuğumuz oldu ne güzel ama, hadi birden cartayı çekersem, hadi çocuğum yetim/öksüz kalırsa" gibi düşüncelere sevkedebilir.

Allah bağışlasın hangi durumlarda kullanılır?

Allah Bağışlasın, sadece yeni doğan bebekler için değil yeni tanışılan çocuklar için de söylenir. Aynı zamanda bir dua olan bu deyim, Allah korusun ve Allah sağlık versin anlamında da kullanılır.

Yeni doğum yapmış kedi nasıl beslenmeli?

Emzirme döneminde kedilerin enerjiye çok daha fazla ihtiyacı olur ve bu enerjiyi de ancak tükettikleri gıdalar aracılığı ile karşılayabilirler. Dolayısıyla yüksek oranda protein ve kalsiyum içeren mama çeşitlerinin tercih edilmesinde fayda var. Bununla birlikte karbonhidrat ve yağ içeren mamaları tercih etmelisiniz.