Ataşehir Modern kimin projesi?

İçindekiler:

  1. Ataşehir Modern kimin projesi?
  2. Ataşehir modern istanbul ne zaman teslim?
  3. Ataşehir modern ne zaman teslim?
  4. Ataşehir Modern reklamında oynayan kadın kimdir?
  5. Ataşehir reklamında oynayan şarkıcı kim?

Ataşehir Modern kimin projesi?

Lens Yapı Grup'un Ataşehir'de 979 daireden ve 44 adet ticari alandan oluşan Ataşehir Modern projesinde çok özel bir kampanya başladı.

Ataşehir modern istanbul ne zaman teslim?

Projede daireler 36 ay sonra teslim edilecek. 3 blok şeklinde tasarlanan Lens Modern Ataşehir projesinde bloklar 43, 35 ve 25 katlı olarak yükseliyor. projede daire alanları 78 metrekareden başlayıp , 118 metrekareye kadar çıkıyor.

Ataşehir modern ne zaman teslim?

İzmir'in en çok tercih edilen konut üreticisi Gergül İnşaat'ın son projesi olan Ataşehir Modern' de tapular sahiplerine teslim edilmeye başlandı. 3 ayrı sitede toplam 1094 konuttan oluşan projenin tamamını Aralık 2020′ de teslim edecek olan Gergül İnşaat, tapuları da sahiplerine teslim etmeye başladı. %75'i satılan ...

Ataşehir Modern reklamında oynayan kadın kimdir?

Ayşe Arman- Brandium Ataşehir Emay İnşaat ve Erko Şirketler Grubu imzasını taşıyan Brandium Ataşehir projesinin reklam yüzü ise gazeteci Ayşe Arman olmuştu.

Ataşehir reklamında oynayan şarkıcı kim?

Ünlü şarkıcı Mazhar Alanson da inşaat firması reklamlarında oynayanlar kervanına katıldı. Alanson, İstanbul Ataşehir'de hayata geçirilen Trendist Ataşehir projesinin reklamında kendi bestesi olan "Demedi Deme"yi de ilk kez görücüye çıkardı.