WhatsApp veri paylaşımı ne zaman?

İçindekiler:

  1. WhatsApp veri paylaşımı ne zaman?
  2. WhatsApp veri paylaşımı durduruldu mu?
  3. WhatsApp veri paylaşıyor mu?
  4. WhatsApp veri paylaşımı kararı nedir?
  5. WhatsApp verileri nasıl kullanacak?
  6. WhatsApp sözleşmeyi hangi tarihe erteledi?
  7. WhatsApp Gizlilik Sözleşmesi durduruldu mu?
  8. WhatsApp neleri paylaşacak?
  9. WhatsApp verileri kullanıyor mu?
  10. WhatsApp hangi verileri kullanacak?
  11. WhatsApp sözleşmeyi erteledi mi?
  12. WhatsApp Gizlilik Sozlesmesi iptal mi?

WhatsApp veri paylaşımı ne zaman?

Ankara. Rekabet Kurumundan yapılan açıklamada, WhatsApp'ın veri paylaşımını içeren kullanım koşullarının ve gizlilik ilkesinin güncellenmesi ve bunların kullanıcıları tarafından onaylanmasını istemesi sonrasında 'de Kurum tarafından söz konusu güncellemeye ilişkin geçici tedbir kararı alındığı anımsatıldı.

WhatsApp veri paylaşımı durduruldu mu?

Rekabet Kurumu, WhatsApp'taki kullanıcı verilerinin başka hizmetler için kullanılmasına yönelik koşulların durdurulmasına karar verdi. ... Yeni WhatsApp sözleşmesini kabul eden kullanıcıların verileri de Facebook'la ve diğer firmalarla paylaşılamayacak.

WhatsApp veri paylaşıyor mu?

WhatsApp verileri Facebook ile paylaşacak. Facebook'un da bu verileri başka şirketlerle paylaşmayacağının bir garantisi yok. Şu andaki mevcut sözleşmede verilerin Facebook ile paylaşacağı söyleniyor.

WhatsApp veri paylaşımı kararı nedir?

Sosyal medya platformu Whatsapp'ın gizlilik koşullarını değiştirmesi ve tüm kullanıcılarının kişisel verilerini paylaşıma açmasına olanak sağlayan bir uygulamaya gitme kararı aldı. ... WhatsApp, 4 Ocak'ta "Gizlilik İlkesi"ni güncellemiş ve kullanıcılarına güncellenen ilkeleri kabul etmeleri için bildirim yollamıştı.

WhatsApp verileri nasıl kullanacak?

Adım 1: WhatsApp mobil uygulamasını açın. Adım 2: Ayarlar sayfasını açın. Adım 3: Hesap seçeneğine dokunun. Adım 4: Hesap Bilgilerini Talep Et seçeneğine dokunun.

WhatsApp sözleşmeyi hangi tarihe erteledi?

Facebook tarafından satın alınan WhatsApp'ın gizlilik sözleşmesi için yaptığı uzatmada sona geliniyor. WhatsApp, 2021 başında gelen tepkiler üzerine eni gizlilik sözleşmesinin onaylanma tarihini 15 Mayıs'a erteleme kararı almıştı.

WhatsApp Gizlilik Sözleşmesi durduruldu mu?

WhatsApp'ın kullanıcılarına zorunlu tutuğu yeni veri paylaşımı sözleşmesi Rekabet Kurulu tarafından alınan karar ile durduruldu. Popüler mesajlaşma devi tüm kullanıcılarına sözleşmeyi kabul etmeleri için tarihine kadar müsaade etmişti.

WhatsApp neleri paylaşacak?

WhatsApp'ın sitesindeki bilgilere göre, uygulamanın kullanıcılarından topladığı bilgiler arasında; hesap bilgileri, mesajlar, bağlantılar, durum bilgisi, işlem ve ödeme verileri, müşteri desteği ve diğer iletişimler, kullanım ve kayıt bilgileri, cihaz ve bağlantı bilgileri, konum bilgileri, çerezler, üçüncü taraftan ...

WhatsApp verileri kullanıyor mu?

Ancak 2021 yılında bu durum değişecek. Şirket tarafından yapılan resmi açıklamalara göre WhatsApp kullanıcılarının verileri, artık Facebook ile paylaşılacak. Üstelik WhatsApp kullanmak isteyen her tüketici, bu onayı vermek zorunda kalacak. Zira WhatsApp ekibi, size farklı bir seçenek sunmuyor.

WhatsApp hangi verileri kullanacak?

WhatsApp'ın Facebook ile paylaştığı veriler arasında telefon numaranız, WhatsApp'ı ne kadar süre ve ne kadar sıklıkla kullandığınız, diğer kullanıcılarla nasıl bir etkileşim içinde olduğunuz, cihazınızla ilgili bilgiler, IP adresiniz, işletme sisteminiz, tarayıcı verisi, bataryanın sağlığı, uygulamanın versiyonu, mobil ...

WhatsApp sözleşmeyi erteledi mi?

Evet, istediğiniz zaman kabul edebilirsiniz." ifadeleri kullanıldı. Facebook tarafından satın alınan WhatsApp'ın gizlilik sözleşmesi için yaptığı uzatmada sona geliniyor. WhatsApp, 2021 başında gelen tepkiler üzerine eni gizlilik sözleşmesinin onaylanma tarihini 15 Mayıs'a erteleme kararı almıştı.

WhatsApp Gizlilik Sozlesmesi iptal mi?

WhatsApp gizlilik sözleşmesi iptal olmadı. Tartışmalara konu olan gizlilik sözleşmesi güncellemesiyle ilgili Ocak ayında açıklama yapan WhatsApp "Hiç kimsenin hesabı askıya alınmayacak veya silinmeyecek" ifadesini kullanmıştı.