ACE çamaşır suyu Nedir?

İçindekiler:

  1. ACE çamaşır suyu Nedir?
  2. ACE çamaşır suyu kac tl?
  3. ACE çamaşır suyu kimin malı?
  4. ACE çamaşır suyu makinenin hangi gözüne konur?
  5. Çamaşır suyu nedir nerelerde kullanılır?
  6. Çamaşır suyu neden yapılır?
  7. ACE 4 litre ne kadar?
  8. Çamaşır suyunun ham maddesi nedir?

ACE çamaşır suyu Nedir?

Ace Klasik Çamaşır Suyu 1 L Ana maddesi Sodyum Hipoklorit'tir (NaOCl) olan bir solüsyondur. İçeriğinde yoğun miktarda kimyasal bulundurması sayesinde çok güçlü bir mikrop öldürücüdür. Her ne kadar bulunduğu ilk tarihlerde sadece çamaşırlar üzerinde kullanılsa da günümüzde kullanım alanları son derece geniştir.

ACE çamaşır suyu kac tl?

Boyut seçenekleri: 1 lt5,23 TL/lt. 2 lt5,48 TL/lt.

ACE çamaşır suyu kimin malı?

Ace, 1958 yılında kurulan Fater Group SpA bünyesindedir. Fater Group SpA İtalya merkezli Gruppo Angelini ve Amerika merkezli Procter & Gamble ortaklığına aittir. İtalya merkezli şirket İtalya, Portekiz ve Fas'ta üretim tesislerine sahiptir. Ürünleri 50'den fazla ülkede satılmaktadır.

ACE çamaşır suyu makinenin hangi gözüne konur?

Ön yıkamalı bir program seçin. Makinenizi çalıştırın. 4. Beyazlarınızda en iyi sonucu almak için 170 ml (yaklaşık 2 çay bardağı) ACE'yi makineniz su alırken ön yıkama gözüne ekleyin.

Çamaşır suyu nedir nerelerde kullanılır?

Sıvı ev tipi çamaşır suyu, beyaz giysilerin yıkanmasında ve sert dezenfekte edilmesinde sıklıkla kullanılan bir kimyasaldır. Sıvı ev tipi çamaşır suyundaki aktif bileşen,% 2-10 oranında bir sodyum hipoklorit çözeltisidir.

Çamaşır suyu neden yapılır?

Çamaşır suyu, genellikle etken madde olarak Sodyum Hipoklorit (NaClO) içeren ağartma, temizlik ve hijyen amacıyla kullanılan kimyasal maddedir.

ACE 4 litre ne kadar?

Boyut seçenekleri: 1 lt6,50 TL/lt. 2 lt5,48 TL/lt. 4 lt3,74 TL/lt.

Çamaşır suyunun ham maddesi nedir?

Çamaşır suyu, genellikle etken madde olarak Sodyum Hipoklorit (NaClO) içeren ağartma, temizlik ve hijyen amacıyla kullanılan kimyasal maddedir.