Balaban krem ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Balaban krem ne işe yarar?
  2. Bacoderm 2 krem mupirosin ne işe yarar?
  3. Bacoderm 2 pomad ne işe yarar?
  4. Mupirosin ne işe yarar?
  5. Silverdin yara iyileştirir mi?

Balaban krem ne işe yarar?

BALABAN, beyaz viskoz homojen bir pomaddır, aktif madde olarak % 2 a/a oranında mupirosin içeren 15g'lık tüpler halinde bulunmaktadır. BALABAN sadece cilt üzerinde kullanılan bir antibiyotiktir ve bakteriyel cilt enfeksiyonlarının tedavisi için kullanılır.

Bacoderm 2 krem mupirosin ne işe yarar?

BACODERM Krem, Cilt üzerindeki bakterilerin gelişmesini önleyen antibiyotik bir ilaçtır. Hasar veya zedelenme sonucu oluşan küçük yırtıklar, dikiş atılmış yaralar, çatlaklar ya da aşınma gibi lezyonlar ile abse, çıban, iltihaplı sivilce, kıl kökü iltihabı ve yara enfeksiyonun topikal tedavisinde kullanılır.

Bacoderm 2 pomad ne işe yarar?

BACODERM sadece cilt üzerinde kullanılan bir antibiyotiktir ve bakteriyel cilt enfeksiyonlarının tedavisi için kullanılır.

Mupirosin ne işe yarar?

MUPİRON nedir ve ne için kullanılır? MUPİRON etkin madde olarak mupirosin içerir. 15 gramlık alüminyum tüplerde piyasaya sunulmaktadır. MUPİRON sadece cilt üzerinde kullanılan bir antibiyotiktir ve bakteriyel cilt enfeksiyonlarının tedavisi için kullanılır.

Silverdin yara iyileştirir mi?

Silverdin krem içerisinde bulunan etken maddeleri lidokain ve sülfadiazin'dir. Yardımcı maddeler ise parafin, setil alkol ve profile glikol içermektedir. Bu maddeler sayesinde oluşan yanık ve yaralar iyileşmektedir.