Martı kiralama ücretleri ne kadar?

İçindekiler:

  1. Martı kiralama ücretleri ne kadar?
  2. Martı scooter kiralama nasil yapılır?
  3. Palm scooter ne kadar?
  4. Martı kilidi nasıl açılır?
  5. Martıya binmek için ne gerekli?
  6. Ankara Martı kime ait?
  7. BinBin hangi şehirlerde var?
  8. Palm scooter ne oldu?
  9. Kedi scooter ne kadar?

Martı kiralama ücretleri ne kadar?

Martı Scooter Kiralama Fiyatları 2021 yılında yolculuğa başlamak 1,99 TL , kullandığınız her bir dakika için 0,79 TL olarak ücretlendiriliyor.

Martı scooter kiralama nasil yapılır?

Martı scooter kiralama yapabilmek için telefonlarınıza Martı uygulamasını indirmeniz gerekmektedir. Uygulama üzerinden gerekli kayıt bilgilerinizi doldurup banka ya da kredi kartınızı uygulamaya tanımladığınız taktirde üye işlemleriniz tamamlanır ve kiralamaya hazır duruma gelirsiniz.

Palm scooter ne kadar?

Martı girişimine oranla daha uygun fiyatlı bir seçenek olan Palm'ın başlangıç ücreti 2 TL. 2 TL'nin ardından her dakika için ise 0,35 TL talep ediliyor. İlk yolculukların 3 TL'ye kadar ücretsiz olduğunu da ekleyelim. Kısacası Palm ile yapılan 10 dakikalık bir yolculuğun bedeli 5,5 TL.

Martı kilidi nasıl açılır?

Martı'nın Kilidini Nasıl Açarım?
  1. Otomatik kilitler Martı'nın QR kodunu okuttuktan sonra otomatik olarak açılır.
  2. Numaralı kilitlerin şifresini ise Martı'nın QR kodunu okuttuktan sonra ekranına yollanan kilit şifresini kullanarak açabilirsin.

Martıya binmek için ne gerekli?

Martı olarak bilinen elektrikli scooterı kullanabilmek için mobil uygulama gerekiyor. Martı kullanmak için İOS ve Android platformlarından ücretsiz mobil uyglamayı indirin. Harita üzerinden siz en yakın Martı'yı bularak başlayı tıklatın. Scooter üzerinde bulunan barkodu akıllı telefonunuza okutun.

Ankara Martı kime ait?

Martı, Oğuz Alper Öktem ve Sena Öktem tarafından kurulan; İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Yalova, Antalya, Eskişehir, Ordu ve Gaziantep'te hizmet veren scooter paylaşım sistemi. Faaliyetlerine 2019 yılında başlayan ve ilk başta sadece İstanbul'da hizmet veren sistem, Şubat 2020'de Ankara'da da kullanıma sunulmuştur.

BinBin hangi şehirlerde var?

Şu anda 3 milyon kullanıcıya sahip. BinBin, pandemi dönemindeki yoğun ilgiyi görerek, İstanbul'un Üsküdar, Beyoğlu ve Fatih ilçelerinde caddelere çıktı. Şu anda 50 binden fazla kullanıcısı olan girişimin, ulaşım ücreti ise üç farklı kategoride fiyatlanıyor.

Palm scooter ne oldu?

Türkiye'nin önde gelen mikromobilite şirketi PALM, yaklaşık 43 milyon lira (5 milyon dolar) bedelle Dubai'de kurulu FENIX şirketine satıldıFENIX'ten yapılan açıklamaya göre, şirket, bu satın almayla Orta Doğu'da mikromobilite alanındaki liderliğini Türkiye'ye genişletmiş oldu.

Kedi scooter ne kadar?

Nispeten uygun fiyatlı bir alternatif sunan Kedi Scooters girişiminin fiyatlarına gelecek olursak elektrikli scooterların başlangıç fiyatı 1,75, elektrikli bisikletlerin başlangıç fiyatı ise 2,99 TL.