Sebamed krem ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Sebamed krem ne işe yarar?
  2. Sebamed Moısturızıng Cream nasıl kullanılır?
  3. Sebamed pro aktif koruma kremi ne ise yarar?
  4. Sebamed Güneş kremi iyi mi?
  5. Sebamed Protective Facial Cream ne ise yarar?

Sebamed krem ne işe yarar?

Ürün Özellikleri
  • Sebamed Bebek Kremi ilk günden itibaren etkin koruma sağlar.
  • Devamlı kullanıldığında pişik oluşumunu ve tahrişleri önler, bebeğin cildini yumuşatarak, cildin nefes almasını sağlar.
  • Cildi tahriş etmeden temizler ve cilde ipeksi bir görünüm kazandırır.
  • Dermatolojik/Klinik olarak test edilmiştir.
Daha fazla öğe...

Sebamed Moısturızıng Cream nasıl kullanılır?

E vitamini içeriği ile formüle edilmiştir, paraben içermez. Cilt tarafından kolayca emilir, yağlı his bırakmaz. Sonuç : Cilde nem kazandırmaya ve nemin ciltte tutulmasına yardım eder, yumuşaklık ve tazelik kazandırır. Kullanım Şekli : Temiz ve kuru yüze, göz çevresine getirmeden uygulayınız.

Sebamed pro aktif koruma kremi ne ise yarar?

PRObiyotik bakım kompleksi, cildin üst tabakasının yapısal bütünlüğünü korur, daha genç bir görünüm sağlar. pH 5.5 değeri ile cildin doğal koruyucu tabakasını sağlıklı tutar. Çevresel cilt yaşlanmalarına karşı probiyotik ve pH 5.5 ile çift yönlü koruma! Nem dengesini korur.

Sebamed Güneş kremi iyi mi?

Sebamed Sun Cream SPF 50+ UVA ve UVB ışınlarına karşı mükemmel bir koruma sağlar. Vitamin E ile cildi erken yaşlanma ve elastikiyet kaybına karşı korur. İçeriğinde yer alan deniz planktonları ile cildi nemlendirir ve kuruluğa karşı korur.

Sebamed Protective Facial Cream ne ise yarar?

Bebeklerde hassas yüz cildinin koruması için geliştirilmiştir. Vitasqualene, lipitler, doğal nem tutucu içeriğe sahip allantoin ve hyaluronik asit içeren koruyucu nemlendirici kompleks ile kuruluğu önler. Pantenol ve lipit bileşenleri bebeğin ağız çevresini tükürüğün sebep olduğu tahrişe karşı korur.