Saç pudrası nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Saç pudrası nasıl yapılır?
  2. Osis Pudra nasıl kullanılır?
  3. Toz wax ne ise yarar?
  4. Hair Styling Powder nedir?
  5. Sector Super wax ne işe yarar?
  6. Super wax ne işe yarar?

Saç pudrası nasıl yapılır?

Pudra Dökme Yöntemi Yağlı saçlarınıza dökeceğiniz bebek pudrası ile tamamen temiz görünen saçlara kavuşabilirsiniz. Başınızı saçlarınızı da öne alarak aşağı doğru eğin, ardından saç diplerinize bebek pudrası dökerek elinizle biraz yedirin ve başınızı kaldırıp saçlarınızı arkaya atın.

Osis Pudra nasıl kullanılır?

  1. Krem kıvamına gelinceye kadar elinizde ovuşturun.
  2. Kuru saça uygulayın.
  3. İstediğiniz gibi şekillendirin ve doku verin.
  4. Güçlü ve çılgın bir sonlandırma istiyorsanız; başınızı aşağıya eğerek, ürünü tuzluktan dökermiş gibi uygulayın.Saç diplerine iyice yayın.
  5. Daha güçlü ve mat bir görüntü için ise; nemli saça uygulayın.
Daha fazla öğe...

Toz wax ne ise yarar?

Toz formu ile yağlı saç görünümlerinin azalmasına yardımcı wax ürünü, anında etki göstererek saçların tüm gün kalıcılığının korunmasına yardımcı olur. Kullanıcılar ürünü kullandıktan sonra saçlarında leke veya iz bırakmaz. Toz ürünü saçlara masaj yapılarak pratik bir şekilde uygulanabilir.

Hair Styling Powder nedir?

*Doku veren, yumuşak ve mat etkili hafif pudra formunda saç şekillendiricisidir. *Etkin şekillendirme ve şekil koruması sağlar. *Verdiğiniz şekli uzun süre korur. *Çok yönlü kontrol etkisi sayesinde; ne kadar çok uygularsanız, o kadar çok tutuculuk sağlar.

Sector Super wax ne işe yarar?

Saçlarınız için bakım da sağlayan wax. Güçlü Doku ve ayırma kontrolü sağlayan, güçlü wax dokusuyla mükemmel ayrışma sağlar. Ağırlık yapmayan, hafif, kremsi formülü saçta yağlanma yapmaz. Doğal, yağsız ve parlak sonlandırma sağlar.

Super wax ne işe yarar?

Güçlü Doku ve ayırma kontrolü sağlayan, güçlü wax dokusuyla mükemmel ayrışma sağlar. Ağırlık yapmayan, hafif, kremsi formülü saçta yağlanma yapmaz. Doğal, yağsız ve parlak sonlandırma sağlar. ... İstediğiniz gibi şekillendirin, model yaratın ve doku verin.