Exxen üyeliği nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Exxen üyeliği nasıl alınır?
  2. Bedava BluTV nasıl izlenir?
  3. Trendyol EXXEN üyelik nasıl yapılır?
  4. Exxen aylık ne kadar olacak?
  5. Exxen deneme süresi var mı?
  6. Exxen istediğin zaman iptal edilir mi?

Exxen üyeliği nasıl alınır?

Exxen'e üye olmak için www.exxen.com.tr adresine girip açılan sayfada Ad Soyad ve E-posta bilgilerinizi yazarak üye olabilirsiniz. Exxen'de UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçlarını kapsayacak olan spor paketi, ek pakete ilave olarak 24,90 TL ile izlenebilecek.

Bedava BluTV nasıl izlenir?

BLU TV ÜCRETSİZ NASIL İZLENİR? Hafta sonu geçerli olacak ücretsiz erişim kampanyasından faydalanmak isteyen internet kullanıcıları, BluTV'nin internet sitesine e-posta adreslerini girerek bir kod alacaklar. Bu kod ile de hafta sonu boyunca BluTV'deki tüm içerikleri ücretsiz bir şekilde izleyebilecekler.

Trendyol EXXEN üyelik nasıl yapılır?

tarihi itibariyle www.trendyol.com web sitesinden, mobil web sitesinden ve mobil uygulamasından Trendyol Cüzdan ile yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişte 1 aylık EXXEN üyelik kodu kazanılacaktır.

Exxen aylık ne kadar olacak?

Exxen tarafından yapılan açıklamaya göre, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçlarını kapsayacak olan spor paketi, ek pakete ilave 24,90 TL ile edinilebilecek. Böylece Exxen + spor aylık ücreti, 1 taahhütlü olmak kaydıyla reklamlı olarak 34,80 kuruş olacak.

Exxen deneme süresi var mı?

SMS ile Exxen üyeliğinde 1 hafta deneme süresi vardır. Deneme süresi ardından reklamlı paket 12,90 TL/ay, reklamsız paket ise 22,90 TL/ay olarak ücretlendirelecektir. Ücretlendirme Turkcell faturanıza yansıyarak ya da TL bakiyenizden düşecektir.

Exxen istediğin zaman iptal edilir mi?

Uygulama üzerinde “Hesabım”, web üzerinde “Hesap ve Ayarlar” sayfasında bulunan “İptal Et” butonundan Exxen aboneliğini iptal edebilirsin.