Sırma maden suyu içeriği nedir?

İçindekiler:

  1. Sırma maden suyu içeriği nedir?
  2. Sırma maden suyu nereden çıkıyor?
  3. Sırma Soda nerenin?
  4. Sırma Türk malı mı?
  5. Erikli Su hangi firmaya ait?

Sırma maden suyu içeriği nedir?

Kalsiyum, magnezyum, sodyum ve klorür gibi mineraller, bikarbonat ve sülfat gibi iyonlar ayrıca florür, demir, iyot, selenyum, bakır, çinko gibi elementlere sahip olan Sırma Doğal Maden Suyu, doğal maden sularının rahatlatıcı ve canlandırıcı tüm etkilerini içeriğinde barındırır.

Sırma maden suyu nereden çıkıyor?

SAKARYA/SAPANCA El değmemiş geniş çam ormanları ve su kaynakları bakımından zengin bir tabiata sahip Sapanca'da yer alan tesisimizde doğal kaynak ve doğal mineralli suları şişeleyip titizlikle sizlere ulaştırıyoruz.

Sırma Soda nerenin?

Fransa merkezli çok uluslu, sütlü ürünler ve içecekler üreten bir şirket olan Danone, Yahudi asıllı doktor İsaac Carraso tarafından kuruldu. Sırma Grup doğal kaynak suyu üretimi dışında maden suyu, meyveli maden suyu ile vitaminli maden suyu gibi ürünleri de tüketiciye sunuyor.

Sırma Türk malı mı?

Fransız Danone Türkiye'nin önde gelen su ve gazlı içecek markalarından Sırma Su'yun yüzde 50.1 hissesini satın aldı. Fransız su ve yoğurt markası Danone, Türkiye'nin en büyük su ve gazlı içecek markalarından Sırma ile ortaklık anlaşması imzaladı.

Erikli Su hangi firmaya ait?

Bunlardan biri de küresel markalardan Nestle ve onun sahibi olduğu Erikli su oldu. Amerikan markası olduğu ve İsrail asıllı sahipleri bulunduğu söylentileri bazı haber sitelerine düşünce Nestle'den açıklama geldi. Nestle 'Biz Amerika markası değiliz' diyerek İsviçre merkezli küresel bir şirket olduklarını açıkladılar.