Fitospan ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Fitospan ne işe yarar?
  2. Prospan kac yas icin?
  3. Prospan şurup açıldıktan sonra kaç gün kullanılır?
  4. Oksabron öksürüğü keser mi?

Fitospan ne işe yarar?

Fitospan Bitkisel Şurup 100 mlFitospan Bitkisel Şurup 100 mlFitospan bitkisel şurup; içeriği tamamen bitkisel özler ile harmanlanmış bir öksürük şurubudur. Üreticisi; Edispharma İlaç Sanayi'dir. İçerik olarak amacı; solunum yolları enfeksiyonuna engel olmaktır. 100% doğal bir içerik ile üretilmiştir.

Prospan kac yas icin?

etkin maddeye veya ilacın diğer bileşenlerine karşı aşırı duyarlı (alerjik) iseniz alınmamalıdır. Prospan® öksürük sıvısı aşağıdaki durumlarda dikkatli kul- lanılmalıdır: Çocuklar: Prospan® öksürük sıvısı 6 yaş altı çocuklar için uygun değildir.

Prospan şurup açıldıktan sonra kaç gün kullanılır?

Açıldıktan veya hazırlandıktan sonra kullanım ömrü: Prospan® öksürük sıvısı şişe içinde: Açıldıktan sonra 3 ay içinde tüketilmelidir. Prospan® öksürük sıvısı neler içerir? Etkin maddesi: Kurutulmuş hedera helix folium ekstresi. 5 ml sıvı 35 mg kurutulmuş hedera helix folium ekstresi içerir (5 - 7,5 : 1).

Oksabron öksürüğü keser mi?

Perebron (oksolamin) şurup çok yönlü bir öksürük ilacıdır. Sadece öksürüğü gidermez aynı zamanda öksürüğe neden olan iltihabı da giderir. Balgamı yumuşatarak öksürükle birlikte vücuttan atılmasını kolaylaştırır. Ağrı, ateş gibi enfeksiyon belirtilerini dindirir.