Süper bambu çubuklar kaç yaş için?

İçindekiler:

  1. Süper bambu çubuklar kaç yaş için?
  2. Bambu Cubuklar ne ise yarar?
  3. Oda kokusu çubukları ne işe yarar?
  4. Bambu Çubuklu Oda Kokusu Nasıl Kullanılır?
  5. Oda Parfümü ne işe yarar?

Süper bambu çubuklar kaç yaş için?

Hayal Gücü Zeka gelişimini destekler. *Toplamda 300 parça olmak üzere; 180 Bambu Çubuğu, 120 Bağlantı Aparatı mevcuttur. *Bambu çubukların her birinin uzunluğu 20 cm dir. *36+ Ay ve üzeri çocuklar için uygundur.

Bambu Cubuklar ne ise yarar?

Sebze olarak yenilmesinden ilaç olarak kullanılmasına, turşusunun kurulmasından depresyon tedavisinde kullanılmasına, inşaat malzemesi olarak kullanılmasından müzik aleti yapımında kullanılmasına kadar onlarca alanda çok çeşitli şekillerde kullanılabilirler.

Oda kokusu çubukları ne işe yarar?

Şişe içerisine takılan bambu çubukları sayesinde şişe içerisindeki esansın alana yaymasını sağlamaktadır. çubuklu oda kokusu ürünü, firmalara özel olarak üreterek alanda hem hoş bir koku hemde güzel bir görünüm elde etmekteyiz.

Bambu Çubuklu Oda Kokusu Nasıl Kullanılır?

Bambu çubuklarının etkin kullanımı için öncelikle çubukların bir ucu ile kokuyu karıştırmanız gerekir. Eğer direk içine koyup beklerseniz çubuğun kokuyu çekmesi zaman alacaktır. Bir tarafı ile kokuyu iyice karıştırıp yarım saat o şekilde beklettikten sonra çubukları ters çevirmelisiniz.

Oda Parfümü ne işe yarar?

Çamaşır ve oda parfümünü ister ortamınızın kötü kokusunu değiştirmek, ister çamaşırlarınızın her zaman güzel kokmasını sağlamak için kullanabilirsiniz. Çamaşırlarınızın ütüleme işlemi bitiminde dilediğiniz koku da parfüm sıkarak dolapta beklediği süre içinde oluşan kokuları önleyebilirsiniz.