Levokast ne içindir?

İçindekiler:

  1. Levokast ne içindir?
  2. Levmont nedir ve ne için kullanılır?
  3. Levosetirizin Dihidroklorür montelukast sodyum nedir?
  4. Montelukast Sodyum ne işe yarar?

Levokast ne içindir?

LEVOKAST 30 ve 90 tablet içeren blister ambalajlarda piyasaya sunulmaktadır. LEVOKAST alerjik rinit (nezle) ve alerjik rinitle birlikte olan astım tedavisinde ve semptomlarının giderilmesinde kullanılır.

Levmont nedir ve ne için kullanılır?

LEVMONT 30 ve 90 tablet içeren Alü/Alü blister ambalajlarda piyasaya sunulmaktadır. LEVMONT alerjik rinit ve alerjik rinitle birlikte olan astım tedavisinde ve semptomlarının giderilmesinde endikedir.

Levosetirizin Dihidroklorür montelukast sodyum nedir?

BRONCHOREST® granüle toz formunda 10 mg montelukast ve tablet formunda 5 mg levosetirizin dihidroklorür içeren, mavi-yeşil renkli sert jelatin kapsüllerdir. Levosetirizin alerji tedavisinde kullanılan bir antihistaminiktir. Antihistaminik ilaçlar histaminin etkisini yok eder, alerji belirtilerini ortadan kaldırır.

Montelukast Sodyum ne işe yarar?

Alerjik Rinit: SINGULAIR çiğneme tableti, 15 yaş ve üzeri hastalarda mevsimsel alerjik rinit ve pereniyal alerjik rinit (yıl boyu devam eden) semptomlarının giderilmesi için kullanılır. SINGULAIR 28 tabletlik ambalajlarda kullanıma sunulmuştur. Her bir tabletin içinde 10 mg etkin madde (montelukast) bulunmaktadır.