Arko Nem içinde ne var?

İçindekiler:

  1. Arko Nem içinde ne var?
  2. Arko Nem kac lira?
  3. Arko Nem su bazlı mı?
  4. Arko krem hangi firmanın?
  5. Arko kremi nasıl kullanılır?
  6. Arko Nem Soft Touch su bazlı mı?
  7. Arko Nem de alkol var mı?
  8. Arko krem yerli mi?

Arko Nem içinde ne var?

İçerdiği Aqua mineral ve E vitamini, cildinize pürüzsüz yumuşaklık sağlamaya yardımcı olur.Arko Nem Soft Touch cildinizde yağlılık hissi bırakmaz. 24 saat nem sağlar. Dermatolojik olarak test edilmiştir.

Arko Nem kac lira?

150 ml66,33 TL/lt.

Arko Nem su bazlı mı?

Arko Nem İnci özlü nemlendirici bakım kremi, su bazlı formülü sayesinde cildinizi yağlandırmadan nemlendirir. Arko Nem Cotton24 Complex formülü, cildinize pürüzsüz yumuşaklık sağlamaya yardımcı olan inci özü ve E vitamini ile zenginleştirilmiştir. Cildinizin günlük bakımı için 24 saat nem sağlar.

Arko krem hangi firmanın?

Arko nem, Evyap, Sabun, Yağ, Gliserin Sanayi ve Ticaret A.Ş. isimli Türk sabun ve kişisel bakım ürünleri üreticisi firmanın üretmiş olduğu kişisel bakım ürünlerinin genel adı.

Arko kremi nasıl kullanılır?

Nasıl Kullanılır? Arko UltraMed Cilt Bakım Kremi'ni elinizde ve yüzünüzde ekstra bakıma ihtiyaç olan, pul pul dökülen, kızaran, çatlayan, gerginleşen cilt bölgelerinde günde bir ya da iki kez uygulayabilirsiniz. Günlük cilt bakımı için uygundur.

Arko Nem Soft Touch su bazlı mı?

Kavanoz ambalajlı Arko Nem Soft Touch nemlendirici bakım kreminde, kapak ile ürün arasında bir koruma jelatini bulunuyor. ... Bu yapı klasik Arko kreme kıyasla çok daha ince. Nemlendirmesi gayet iyi, tamamen yağsız değil; ancak yağ bazlı demektense su bazlı bir el kremi olduğunu söylemek daha doğru olacaktır.

Arko Nem de alkol var mı?

Formülündeki bitkisel sütler ve prebiyotikler ile cildi nemlendirerek besleyen Yeni Arko Nem Prebiyotik Krem Serisi'nin reklam filminde, marka yüzü Burcu Özberk; alkol, paraben ve silikon içermeyen temiz içerikli formüle ve yüzde yüz vegan içeriğe vurgu yapıyor.

Arko krem yerli mi?

Arko nem, Evyap, Sabun, Yağ, Gliserin Sanayi ve Ticaret A.Ş. isimli Türk sabun ve kişisel bakım ürünleri üreticisi firmanın üretmiş olduğu kişisel bakım ürünlerinin genel adı. Arko markasını Türk halkı ilk olarak silindir şeklinde ve kırmızı renkli tıraş sabunu olarak tanımıştır.