Vivident sakız kimin?

İçindekiler:

  1. Vivident sakız kimin?
  2. Dirol sakız hangi ülkenin?
  3. Vivident sakızı nerede üretiliyor?
  4. Xylitol ne ise yarar?
  5. Vivident hangi ülkeye ait?
  6. Trident sahibi kim?
  7. Big babol sakız hangi firmanın?
  8. Vivident Xylit sakız kaç kalori?

Vivident sakız kimin?

Vivident, Perfetti Van Melle 2001 yılında Perfetti S.p.A. ve Van Melle BV şirketlerinin birleşmesiyle kurulan şekerleme, sakız üretimi ve dağıtımı yapan şirketin bünyesindeki tatlandırıcılı sakız markasıdır. Vivident, ilk kez 1991 yılında Türkiye pazarına girdi.

Dirol sakız hangi ülkenin?

Stimorol, başlangıçta Danimarka şirketi Dandy şirketi tarafından üretilen bir çiklet sakızıdır. Özel şirket 1915 yılında Danimarka'nın Vejle kentinde Holger Sørensen tarafından Vejle Caramelog Tabletfabrik olarak kuruldu ve daha sonra Dansk Tyggegummifabrik A / S olarak değiştirildi.

Vivident sakızı nerede üretiliyor?

Vivident Satış ve Pazarlama Direktörü Mehmet Yüksek, “Türkiye, İtalya'dan sonra en güçlü sakız üretim merkezimiz. Ürettiğimiz ürünlerin altına gururla 'Türkiye'de üretilmiştir' yazıyoruz” dedi.

Xylitol ne ise yarar?

Xylitol pek çok meyve ve sebzede doğal olarak oluşur. 1981 yılında Alman kimyacı Emil Fischer tarafından bulunan xylitol yiyeceklerde tatlandırıcı olarak kullanılmaya başladı. Ticari olarak xylitol huş ağacı ve diğer sert ağaçlardan çıkarılır ve alternatif bir tatlandırıcı olarak toz şeklinde satılır.

Vivident hangi ülkeye ait?

İtalyan sakız markası Vivident, Türkiye'deki 20'nci yılında 100'üncü ürününü piyasaya sürdü. 3 farklı meyvenin bir araya getirildiği Vivident 3D'yi de ürün gamına ekleyen firma, Türkiye'den 50 farklı ülkeye ihracat yapıyor.

Trident sahibi kim?

Trident (marka)
SahibiMondelēz International
KökeniDanimarka
Çıkış1990
Satış alanıçiklet, sakız
Önceki sahipleriAmerican Chicle Company Warner-Lambert Pfizer Cadbury
2 satır daha

Big babol sakız hangi firmanın?

Perfetti Van Mellenin dünya çaplı markaları bunlardır: AirHeads. Alpenliebe. Big Babol.

Vivident Xylit sakız kaç kalori?

Bu kez Vivident Xylit markalı Damla Sakızı aromalı ürünü inceleyeceğiz. Ürün 67 gr.'lık kutularda satılıyor. Üründe şeker bulunmuyor fakat kalorisi olan yapay tatlandırıcılar ve ksilitol içeriyor. Ürün bu haliyle tek pakette tatlandırıcılardan gelen 118,6 kcal enerji içermektedir.