Moove ne kadar?

İçindekiler:

  1. Moove ne kadar?
  2. Moov kime ait?
  3. Moov onay aşaması ne kadar sürer?
  4. Garenta tek yön ücreti ne kadar?
  5. MOOV ne zaman kuruldu?
  6. Garenta MOOV ne zaman kuruldu?
  7. Araba kiralamada teminat tutarı nedir?
  8. Tiktak dakikası ne kadar?
  9. Garenta nasıl araç kiralanır?

Moove ne kadar?

Yapacağın her 1 KM için yakıt dahil sadece 1 TL ödersin. Örnek olarak manuel vitesli Renault Clio 1 günlük 0 KM'li paket seçtin ve 200 KM yol yaptın. 345 TL 1 gün için + 200 TL de yakıt dahil KM için = toplamda 545 TL ödeyerek kiralamanı sonlandırırsın. Üstelik 65 TL sigortan da fiyata dahil.

Moov kime ait?

Peki MOOV by Garenta'nın sahibi kim dersiniz? Anadolu Grubu'na bağlı olan Garenta kiralama ünlü işadamı Tuncay Özilhan'a ait. Akıllı telefonlara indirilen bir uygulamayla çalışan ve dakikalık araç kiralama fırsatı sunan uygulama İzmir'de de 200 araçla hizmete girdi.

Moov onay aşaması ne kadar sürer?

Moov onay süreci kadar saçma bir olay yok. 48 saat bekledim tam 48 saat hem de bazen diyorlar 1 saat içinde de onaylanıyor falan hikaye onaylanmıyor. Beklemişim o kadar sesimi anlamamışlar. Neymiş 48 saat daha bekleyin.

Garenta tek yön ücreti ne kadar?

Tek Yön Ücreti ise 2 TL. Kampanya Ordu - Giresun Havalimanı ve Trabzon Havalimanı şubelerinde geçerlidir. Ayrıca iki şube arasındaki tek yön ücreti sadece 2 TL. İstanbul Sabiha Gökçen Hvl.

MOOV ne zaman kuruldu?

Garenta tarafından Eylül 2018'de hayata geçen MOOV by Garenta, bir yıl gibi kısa bir sürede İstanbulluların tercihi olmayı başardı.

Garenta MOOV ne zaman kuruldu?

Anadolu Grubu çatısı altında faaliyet gösteren Garenta'nın yeni nesil araç kiralama hizmeti olan MOOV by Garenta, kiralama sayısıyla rekor kırmaya devam ediyor. Garenta tarafından Eylül 2018'de hayata geçen MOOV by Garenta, bir yıl gibi kısa bir sürede İstanbulluların tercihi olmayı başardı.

Araba kiralamada teminat tutarı nedir?

Teminat Ücreti: Araç kira ücreti dışında, araç gruplarına göre belirlenmiş ve 750 TL ila 4.250 TL arasında değişiklik gösteren teminat tutarları kiralama başlangıcında kiracının şahsi kredi kartından tahsil edilmektedir.

Tiktak dakikası ne kadar?

Bütün araçlarda, kiralama başına 200 km ücretsiz olarak sunulurken dakika fiyatları 0.99 TL ile 2.15 TL arasında tutulmuş.

Garenta nasıl araç kiralanır?

www.garenta.com.tr Sitesi İşlem Rehberi
  1. Araç Seçimi. ...
  2. Araç Seçiminde Değişiklik Yapılması ...
  3. Ek Ürün Seçilmesi. ...
  4. Kullanıcı ve Fatura Bilgileri İle Ödeme Bilgilerinin Girilmesi. ...
  5. Ödeme Bilgilerinin Siteye Girilmesi. ...
  6. Sipariş Özeti Sayfasının Görüntülenmesi ve Onaylanması ...
  7. Siparişin Tamamlanması