Bebek icin kehribar kolyesi ne ise yarar?

İçindekiler:

  1. Bebek icin kehribar kolyesi ne ise yarar?
  2. Kehribar kolyesi bebeklere ne zaman takılır?
  3. Kehribar kolyesi neye iyi gelir?
  4. Kehribar kolye tene değmeli mi?

Bebek icin kehribar kolyesi ne ise yarar?

Kehribar bebek kolyesien çok bebeklerde diş çıkarma döneminde kullanılıyor. Çünkü kehribariçerisinde bulunan süksinik asit, bebeklerin bu dönemdeki huysuzluğunu, ağrılarını ve salya artışını engelliyor. Hatta bu yönüyle “ kehribar bebek diş kolyesi” ya da sadece “ diş kolyesi” olarak da anılıyor.

Kehribar kolyesi bebeklere ne zaman takılır?

Bir nevi ağrı kesici işlevi gören kehribar kolye bebek ve çocuklara takıldığında vücut ısısı ile birlikte süksinit asidin salınımını kolaylaştırmaya yardımcı olur. Sadece kolye değil bileklik ve halhal olarak da takılabilen kehribar taşı bebeklerin en az 4. Ayını geçtiklerinde takılması tavsiye edilmektedir.

Kehribar kolyesi neye iyi gelir?

Bağışıklık sistemini güçlendirir. Ağrı giderici özelliği vardır. Hamilelik dönemindeki anne adayları Arnas kehribar kolye kullandığında boğazdaki enfeksiyonların önlenmesini ve guatr oluşmasının önüne geçer. Hamilelik döneminde ortaya çıkan solunum yolu enfeksiyonlarının tedavisi için kullanılır.

Kehribar kolye tene değmeli mi?

Özellikle anneler için Küpe, broş, yüzük, gibi birçok farklı takı da kehribar taşıyla hazırlanmaktadır. ... Kehribar Kolyeleri tene değecek şekilde kullanmanızı öneririz. Kolyenin en rahat ve en etkili kullanımı kıyafetin içine gelecek şekilde olmaktadır.