CIF leke uzmanı nerelerde kullanılır?

İçindekiler:

  1. CIF leke uzmanı nerelerde kullanılır?
  2. CIF sprey nerede kullanılır?
  3. CIF lekesi nasıl çıkar?
  4. CIF ultra hız ne işe yarar?
  5. Cifle koltuk silinir mı?
  6. CIF ultra hijyen sprey ne işe yarar?
  7. CIF ultra hijyen nerelerde kullanılır?
  8. CIF Ultra Hijyen ne işe yarar?
  9. Cif Jel ne kadar?
  10. Cifle yer silinir mi?
  11. CIF ultra hijyen sprey nasıl kullanılır?
  12. CIF ultra hijyen alkol bazlı sprey nerede kullanılır?
  13. CIF dezenfektan mı?
  14. CIF ne işe yarar?
  15. Cif Krem nerelerde kullanilir?
  16. CIF jel ne işe yarar?
  17. CIF durulanır mı?

CIF leke uzmanı nerelerde kullanılır?

Kullanım alanları: Mutfak temizliği, Koltuk temizliği, Banyo temizliği, Halıdaki lekeler, kıyafet lekeleri, leke temizleyici, leke giderici, çok amaçlı kırmızı sprey. Çok amaçlı formulü sayesinde mutfak ve banyo yüzeylerinizdeki, halı ve koltuklarınızdaki ve giydilerinizdeki günlük kirleri temizlemenizi sağlar.

CIF sprey nerede kullanılır?

Ocak, fırın, davlumbaz, evye, tezgah ve diğer mutfak yüzeylerinde güvenle kullanılabilir. Mutfakta bulunan tüm yüzeyleri çizmeden ve ovalamadan kolayca temizleyen Cif Sprey Ultra Hız Mutfak, özel formülü sayesinde kurumuş zorlu yağ lekelerini bile zahmetsizce çıkarır.

CIF lekesi nasıl çıkar?

Yine yüzeylerde kalan cif lekeleri için yapmanız gereken şey bir leğenin içine bir miktar su koyun. İçine bir çay bardağı sirke ilave edin. Hazırladığınız su ile yüzeylerde kalan cif lekelerini silin. Ayrıca sirkeli suyu cifle temizlik yaptığınız zaman durulama suyu olarak kullanabilirsiniz.

CIF ultra hız ne işe yarar?

Cif Sprey Ultra Hız Mutfak, üstün yağ çözücü etkisi ile temizliği daha pratik hale getirir. Özel formülü sayesinde lekeleri 10 saniyede söken sprey, bileşimindeki portakal ve limon özleri ile ferahlık verir. Turunçgillerin doğasından aldığı yağ çözücü güçle mutfak temizliği için profesyonel hijyen sağlar.

Cifle koltuk silinir mı?

Mutfak ve banyolarınızda oluşan su, kireç ve kir lekelerini anında çözerek yüzeyleri pırıl pırıl yapan Cif sprey, halı ve koltuk gibi yumuşak yüzeyleri temizlemek için de birebir.

CIF ultra hijyen sprey ne işe yarar?

Virüs ve bakterilerin %99.9'unu öldürerek kullanıldığı ortamlarda kalıcı hijyen sağlar. Cif Ultra Hijyen spreyin kullanımı son derece kolaydır. Yüzeye püskürttüğünüz spreyi nemli bir bez ya da bir sünger yardımıyla silebilirsiniz.

CIF ultra hijyen nerelerde kullanılır?

Cif Jel Ultra Hijyen ile yerler, mutfak ve banyo yüzeyleri için sadece tek ürün yeterli. İçerdiği çamaşır suyu sayesinde sadece birkaç damlasıyla yüzeylerinizde hijyen sağlar. İster direkt yüzeylerde, ister kovada su ile karıştırıp yerlerde kullanın. Ferah kokulu çeşitleriyle evinizde ışıltı ve hijyen sağlar.

CIF Ultra Hijyen ne işe yarar?

Cif Sprey Her Yer Ultra Hijyen, çok amaçlı bir temizleyicidir. ... Ocak temizliğinde, mutfak dolaplarının silinmesinde, yer karolarında veya duvar fayanslarında da çamaşır suyunun getirdiği yüzey hijyeni Cif ile evinizde. Spreyin kullanımı çok basittir.

Cif Jel ne kadar?

Boyut seçenekleri: 750 ml15,75 TL/lt. 1500 ml14,27 TL/lt Seçenekler: Bahar Ferahlığı 13 TL Çiçek Ferahlığı 12 TL Lavanta Ferahlığı11 TL.

Cifle yer silinir mi?

Cif Sprey Her Yer Leke Uzmanı, yaşam alanlarınızdaki leke kabusuna son veriyor. ... Hem sert yüzeylerde, hem de tekstil ürünlerinde oluşan can sıkıcı lekeleri çok kısa sürede çıkarabilen Cif Her Yer Leke Uzmanı, kirli yüzeye püskürtülüp ardından nemli bir bezle silinerek uygulanıyor.

CIF ultra hijyen sprey nasıl kullanılır?

Cif Ultra Hijyen spreyin kullanımı son derece kolaydır. Yüzeye püskürttüğünüz spreyi nemli bir bez ya da bir sünger yardımıyla silebilirsiniz. Kimyasal yapıda olan Cif Ultra Hijyen sprey 750 ml; gıda maddelerinin temizliğinde, el ve vücut temizliğinde kullanılmaz. Ayrıca, kullanım anında solunması da tehlikelidir.

CIF ultra hijyen alkol bazlı sprey nerede kullanılır?

İçeriğindeki %80 alkol ile birçok yüzeyde hijyen sağlar, hoş kokusu sayesinde geriye ferah hijyen kokusu kalır. Ev içerisinde sık dokunulan kapı kolu, ışık düğmeleri, damacana, tezgah, dolap tutmaçları gibi yüzeylerde, mutfak ve banyonuzda kullanıma uygundur.

CIF dezenfektan mı?

Cif Ultra Hijyen Alkol Bazlı Sprey Dezenfektan 200 ml 2 Adet.

CIF ne işe yarar?

Cif Krem Amonyaklı, eşsiz temizlik gücü ve içerdiği milyonlarca mikropartikül ile en zor kirleri bile kolayca temizler. Tuvalet temizliğinde, banyo temizliğinde, mutfak temizliğinde veya fırın temizliğinde, yüzeylere zarar vermeden derinlemesine bir temizlik sunar.

Cif Krem nerelerde kullanilir?

Tuvalet temizliğinde, banyo temizliğinde, mutfak temizliğinde veya fırın temizliğinde, yüzeylere zarar vermeden derinlemesine bir temizlik sunar. Temizlik ürünleri içerisinde uzmanlığı ile bilinen Cif krem ürünleri, süper yüzey temizleyiciliği sayesinde minimum çabayla maksimum temizlik sağlar.

CIF jel ne işe yarar?

Cif Krem Amonyaklı, eşsiz temizlik gücü ve içerdiği milyonlarca mikropartikül ile en zor kirleri bile kolayca temizler. Tuvalet temizliğinde, banyo temizliğinde, mutfak temizliğinde veya fırın temizliğinde, yüzeylere zarar vermeden derinlemesine bir temizlik sunar.

CIF durulanır mı?

Ürünün diğer temizlik malzemeleriyle karıştırılmadan uygulanması öneriliyor ve direkt olarak uygulandığı yüzeylerin bol su ile durulanması tavsiye ediliyor. ... Ürünün diğer temizlik malzemeleriyle karıştırılmadan uygulanması öneriliyor ve direkt olarak uygulandığı yüzeylerin bol su ile durulanması tavsiye ediliyor.