Otobüs kartına HES kodu nasıl yüklenir Malatya?

İçindekiler:

  1. Otobüs kartına HES kodu nasıl yüklenir Malatya?
  2. HES kodu karta tanımlama nasıl yapılır?
  3. Iett kart HES kodu nasıl tanımlanır?
  4. HES kodu kredi karta nasıl yüklenir?
  5. HES kodu kent karta nasıl yüklenir Manisa?
  6. Mardin kart nereden çıkarılır?

Otobüs kartına HES kodu nasıl yüklenir Malatya?

HES yazıp aralarında boşluk bırakılarak sırasıyla T.C. kimlik numarası, T.C. kimlik seri numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresi yazılır ve 2023'e SMS olarak atılır.

HES kodu karta tanımlama nasıl yapılır?

HES kodu ayrıca kısa mesaj ile de alınabiliyor. Kısa mesaj ile HES kodu almak için, HES yazıp aralarında boşluk bırakılarak sırasıyla, T.C. kimlik numarası, T.C. kimlik seri numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresi (gün sayısı olarak) yazılıyor ve 2023'e SMS olarak atılabiliyor.

Iett kart HES kodu nasıl tanımlanır?

Hayat Eve Sığar uygulaması ya da SMS üzerinden aldığın HES Kodunu, kişisel bilgiler ve telefon numarası https://kisisellestirme.istanbulkart. istanbul sitesindeki gerekli alanlara doldurarak tanımlanabilecek.

HES kodu kredi karta nasıl yüklenir?

TC kimlik numaranızı ve HES kodunuzu girdikten sonra yapmanız gereken tek şey, Ulaşım Kartı numarası istenen yere 16 haneli kredi kartı numaranızı yazmanız. Üç kutucuğu da doldurduktan sonra TANIMLA seçeneğine basıyorsunuz ve temassız kredi kartınıza HES kodunuzu tanımlamış oluyorsunuz.

HES kodu kent karta nasıl yüklenir Manisa?

Kentkarta HES kodu ekleme işlemleri E-Devlet üzerinden de yapılabiliyor. E-Devlet'e giriş yaptıktan sonra sitede "Manisa Kart" diye arama yapınız. Karşınıza çıkan "Manisa Büyükşehir Belediyesi/Manisa Karta HES Kodu Tanımlama" alanında bilgilerini doldurarak bu işlemi kolaylıkla yapabilirsiniz.

Mardin kart nereden çıkarılır?

Mardin Kart, Artuklu Ravza Caddesi ve Kızıltepe İlçe Otogarı İçi Büyükşehir Belediyesi ek hizmet binasındaki irtibat bürolarından ve kent genelinde bulunan 29 noktadaki bayilerden temin edilerek dolumları sağlanabilecek.