Sinoz güneş kremi nasil kullanilir?

İçindekiler:

  1. Sinoz güneş kremi nasil kullanilir?
  2. Sinoz güneş kremi nedir?
  3. Sinoz güneş kremi içeriğinde ne var?
  4. Sinoz leke kremi nasıl kullanılıyor?
  5. Sinoz leke kremi ve Beyazlatici nasil kullanilir?

Sinoz güneş kremi nasil kullanilir?

Nasıl Kullanılır? Güneşe çıkmadan 20 dakika önce göz çevresi hariç tüm yüzünüze yeterli ve eşit miktarda masaj yaparak uygulayınız. Güneşten korumanın devamlılığını sağlamak için özellikle terledikten, yüzdükten veya havluyla kurulandıktan sonra uygulama işlemini tekrarlayınız.

Sinoz güneş kremi nedir?

Sinoz Leke Karşıtı Güneş Koruyucu Krem SPF 50+, güneşin zararlı ışınlarının sebep olduğu, cilt lekelenmeleri ve yaşlanma belirtileri gibi durumlar için özel olarak geliştirilmiştir. ... Dört mevsim boyunca tüm cilt tipleri için kullanıma uygundur.

Sinoz güneş kremi içeriğinde ne var?

Sinoz güneş koruyucu kremler arasında Sinoz Leke Giderici Güneş Kremi, içeriğindeki panthenol, üre ve zerdeçal özü ile dikkat çeker. Sinoz güneş kremi içeriğine bakıldığında Sinoz leke karşıtı güneş koruyucu krem formülündeki üre, barındırdığı proteinler ile cildi nemlendirme konusunda etkili olabilir.

Sinoz leke kremi nasıl kullanılıyor?

Cilt leke kremini sabah ve akşam, temiz cilde aşağıdan yukarı doğru dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayınız. Yüz leke kremi etkisi içinse ürünü, makyaj öncesi baz olarak kullanılabilirsiniz. Kullanmadan önce bileğinizin iç kısmında test ediniz; herhangi bir alerjik durum olursa kullanmayınız.

Sinoz leke kremi ve Beyazlatici nasil kullanilir?

Göz çevresi hariç temiz cilde dairesel hareketler ile hafifçe masaj yaparak uygulayınız. Gece ve gündüz olmak üzere günde 2 kez kullanımı tavsiye edilir. Günlük kullanıma ve tüm cilt tiplerine uygundur.