Nargile fiyatları ne kadardır?

İçindekiler:

  1. Nargile fiyatları ne kadardır?
  2. Nargile alırken nelere dikkat edilmeli?
  3. Nargile seçimi nasıl yapılır?
  4. Nargile içmenin zararı var mı?
  5. En iyi nargile nasıl olur?
  6. Nargile boyutları kaç cm?
  7. Nargile içtikten sonra ne olur?

Nargile fiyatları ne kadardır?

En Çok İlgi Gören Nargileler
  • Mr.Eds Boss Nargile Takımı 380,00 TL1 satıcı
  • Kefo Kriko Nargile Takımı 178,60 TL7 satıcı
  • ENSAR NARGİLE Gold Renk Konya Nargile Takımı 177,65 TL3 satıcı
  • Kefo Bombus Çantalı Nargile Tam Takım - Sipsi Hediyeli. 298,08 TL2 satıcı
  • Kefo Trip Nargile. ...
  • Küçük Boy Nargile Takımı - Yeşil.

Nargile alırken nelere dikkat edilmeli?

Nargilenin dar ve uzun olan boyun kısmına denir. Oksitlenme yapmaması için nargile alırken Ser 'in döküm olanı tercih edilmelidir. Tütünün yanmaması için tekli alınması tavsiye edilir. ( İkili olunca aynı anda daha fazla çekilirse, tütünü yakabilirsiniz. Hızlı içildiğinde Ser tekli olsa bile tütünü yakabilirsiniz.)

Nargile seçimi nasıl yapılır?

Nargilenizi seçerken yapıldığı malzemeye çok dikkat etmelisiniz. Piyasada, Çin malı nargileden çelik malzemeyle yapılmış olanına kadar çok farklı çeşitlerde ürün bulabilirsiniz. Eğer kaliteli bir nargile almak istiyorsanız tercihinizi kesinlikle pirinç, çelik ya da bakırdan yana kullanmalısınız.

Nargile içmenin zararı var mı?

- Nargile içmek, bağımlılık yaratır. - Akciğer kanserinin ortaya çıkmasına sebep olur. - Gırtlak kanseri başta olmak üzere yanak kanseri ve dudak kanserine neden olur. - Damarların büzüşmesine neden olarak damar tıkanıklığına yol açar.

En iyi nargile nasıl olur?

1- İyi bir nargile ağzı ve boğazı yakmamalı; nargileler bazen iyi hazırlanmadıklarında ağız ve boğaz bölgesinde yanmaya neden olur. Bu durumda közler nargile üzerinden alınmalı ve bir süre beklendikten sonra közler azaltılarak yeniden lüle üzerine konulmalıdır.

Nargile boyutları kaç cm?

Kullanıcıların tercih edeceği mekana göre farklılık gösteren nargile çeşitleri bulunuyor. Nargileler büyük, orta, midi, küçük ve mikro boyunda üretiliyor. Büyük boy çeşitlerin yükseklikleri 60 - 75 santimi buluyor. Orta boylar 55- 60 santim boyutlarına ulaşırken, küçük boylar 45-50 santim arasında üretiliyor.

Nargile içtikten sonra ne olur?

- Kalıcı baş ağrılarına ve mide bulantısına sebep olur. - Kişilerde solum sıkıntılarına sebep olur ve nefes alıp verirken güçlük çekilir. - Kadınlarda yumurtalıklara zarar vererek, gebelik sorunlarına yol açar. - Özellikle yanakların tahribata uğramasına yol açarak, ağız hastalıklarına neden olur.