K Othrine hangi böcek ilacı?

İçindekiler:

  1. K Othrine hangi böcek ilacı?
  2. K-Othrine SC 50 nasıl uygulanır?
  3. K-Othrine SC 50 ne kadar su katılır?
  4. Declare 25 EC nasıl kullanılır?
  5. K-Othrine insana zararı var mı?
  6. K-Othrine SC 50 kac saat?

K Othrine hangi böcek ilacı?

Ürün grubu: küçük ambalajetken madde: litrede 50 g. Saf deltamethrinformulasyon: suspansiyon konsantre (sc)ambalaj çeşitleri: 50 ml şişe özellikler k-Othrine ® sc 50, halk sağlığı kullanımında ergin sivrisinek, karasinek ve hamamböceği kontrolünde etkili güçlü bir sc formulasyonudur.

K-Othrine SC 50 nasıl uygulanır?

Kullanım Şekli: Kapalı alanlar içerisindeki karasinek, sivrisinek ve hamamböcegi gibi haserelere karsı uygun dozlarda su ile seyreltilerek hazırlanan karısım, sırt pulverizatör pompaları, el spreyleri veya filitler ile yüzey spreylemesi uygulaması yapılarak uygulanır.

K-Othrine SC 50 ne kadar su katılır?

Uygulama Oranı: 20 ml K-Othrine ® SC 50`yi 5 L su ile seyreltiniz ve 5 L karışımı 100 m 2`ye uygulayınız. Reziduel etki 2-4 aydır. Uygulama Oranı: 25 ml K-Othrine ® SC 50`yi 5 L su ile seyreltiniz ve 5 L karışımı 100 m 2`ye uygulayınız. Reziduel etki 2-4 aydır.

Declare 25 EC nasıl kullanılır?

KARIŞABİLİRLİK DURUMU : Normal şartlarda insektisit , fungisit ve yaprak gübreleri ile karıştırılarak uygulanabilir..../ DECLARE 25 EC.
BİTKİ ADIMercimek, Nohut
ZARARLI ORGANİZMA ADIMercimek Hortumlu böceği (Sitona crinitus) Yeşil kurt (Helicoverpa viriplaca)
KULLANMA DOZU VE DÖNEMİ50 ml/da 20 ml/da
SON İLÇL. İLE HASAT ARA. SÜRE3 gün
11 sütun daha

K-Othrine insana zararı var mı?

K-Othrine SC 50'nin insan ve hayvanlar üzerine herhangi bir zararı veya yan etkisi var mıdır? K-Othrine SC 50 Etikette belirtilen direktiflere göre uygulandığında insan ve hayvanlar için zararlı değildir.

K-Othrine SC 50 kac saat?

K-Othrine SC 50, su ile seyreltildikten sonra etkisini ne kadar süre daha devam ettirir? Su ile karıştırılan ürün 12 saaat içerisinde kullanılmalıdır.