Kingston nasıl bir marka?

İçindekiler:

  1. Kingston nasıl bir marka?
  2. Bellek alırken neye dikkat etmeliyiz?
  3. Win10 kaç gb flash bellek?
  4. Format atmak için kaç gb flash bellek?
  5. Kingston kaliteli mi?
  6. SK Hynix nedir?

Kingston nasıl bir marka?

Kingston Technology Company 1987 yılında John Tu ve David Sun tarafından kurulan Kingston, bir uluslararası şirkete tek sıralı bellek modülü sunan bir şirketten, 2015 yılında 20.000den fazla sistemi destekleyen 2000 ürüne sahip ve 7,0 milyar dolar satış rakamına ulaşmış bir şirket haline gelmiştir.

Bellek alırken neye dikkat etmeliyiz?

Bellek satın alırken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta belleğin sisteminiz uyup uymayacağı yani bellek uyumluluğudur. Buna ek olarak, ne kadar belleğe ihtiyacınız olduğunu ve elbette buna bağlı olarak, fiyat, kalite, temin edilebilme, satış sonrası hizmetler ve garanti gibi unsurlar önem kazanmaktadır.

Win10 kaç gb flash bellek?

16 GB USB bellekler için idealdir.

Format atmak için kaç gb flash bellek?

Boot USB yapmak için öncelikle elinizde minimum 8 GB boyutunda bir usb belleğe sahip olmanız gerekiyor.

Kingston kaliteli mi?

1987 yılından bu yana Kingston, piyasadaki en yüksek kaliteli bellekler olarak tanınmaktadır. ... Garanti: Kingston, tüm bellek modüllerinde ömür boyu garanti ve Flash kartları, SSD sürücüleri ve USB Flash sürücüleri için çok yıllık garantiler sunmaktadır.

SK Hynix nedir?

SK Hynix Inc. SK Hynix, dünyanın ikinci büyük bellek çipi üreticisi ve dünyanın beşinci büyük yarı iletken şirketi olup başlıca ürünleri arasında DRAM ve flaş bellek çipleri bulunmaktadır.