Cem Dizdar nerede okudu?

İçindekiler:

  1. Cem Dizdar nerede okudu?
  2. Erdal Hoş kimdir?
  3. Serkan Yetkin nereli?
  4. Mustafa Sapmaz nereli?
  5. Cem Dizdar ın eşi kim?
  6. Ergin Aslan kim?
  7. Veli Yiğit nerelidir?
  8. Cem Dizdar eşine şiddet uyguladı mı?

Cem Dizdar nerede okudu?

Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik Bölümü'nü kazanan Cem Dizdar, aldığı eğitimi yarıda bırakmıştır. Buradan sonra İstanbul Üniversitesi Felsefe Bölümü'ne başlamıştır. Felsefe Bölümü mezunudur. Babası Veysel Bey hayatını kaybetmiştir, annesi ise Birsen Dizdar'dır.

Erdal Hoş kimdir?

Erdal Hoş - Yeni Şafak. 1973 yılında Trabzon'da doğdu. İlk ve Orta öğrenimimi Sakarya'da tamamladı. ... Halen Sakarya Üniversitesi'nde Uzman Öğretim Elemanı olarak görev alan Hoş, 2012 yılından bu yana TVNET'te futbol yorumculuğu, 2013 yılından bu yana Yeni Şafak Gazetesi'nde.

Serkan Yetkin nereli?

2012 yılında TRT ekranlarına geçiş yaptı. Günümüzde TRT 1 ekranlarında hafta içi her gün Spor Manşet programını Cem Dizdar ile birlikte sunmaktadır. Sunuculuğun yanı sıra maç spikerliğide yapan Serkan Yetkin aslen Erzincan Kemaliye eski ismi ile Eğin İlçesi nüfusuna bağlıdır.

Mustafa Sapmaz nereli?

Almanya'da dünyaya gelen Mustafa Sapmaz, 4-4-2 dergisinin genel yayın yönetmenliğini yaptıktan sonra çeşitli kanalların spor programlarında görev yapmıştır.

Cem Dizdar ın eşi kim?

Gazeteci Cem Dizdar, eski eşi Selin Barlas'ın, “kendisine şiddet uyguladığı” iddiasını “darp raporu ve görüntü kayıtları”nın varlığına işaret ederek yalanladı. “Bu itham benim sözlüğümde, işleyebileceğim en büyük suçtur ve en ağır cezayı hak eder” diyen Dizdar, şiddet mağduru olanın kendisi olduğunu söyledi.

Ergin Aslan kim?

Albayrak Holding şirketinde yazar yorumcudur. Yeni Şafak Spor Yazarı/ Tvnet 4X4 Futbol ve Akşam Sporu yorumcusudur. BJKTV'de sunucu ve muhabir olarak çalışmıştır. ... Aynı zamanda Yenişafak gazetesinde de köşe yazarlığı yapan Ergin Aslan, özellikle A Spor ekranlarında tanınmıştır.

Veli Yiğit nerelidir?

38 yaşında olan Veli Yiğit Almanya'da doğup büyüse de Türk kimliğini koruyarak hayatını sürdürdü. Veli Yiğit 1982 tarihinde Almanya'da doğdu. Yiğit, ailesi ile beraber burada 11 yıl yaşadı ve daha sonra Türkiye'ye döndü.

Cem Dizdar eşine şiddet uyguladı mı?

Cem Dizdar'ın yaptığı yazılı açıklama şöyle: Boşandığım eşim, ayrıldıktan sonra şiddet uyguladığımı iddia ediyor. ... Benim şiddete maruz kaldığıma ama asla ve kesinlikle şiddet uygulamadığıma yönelik, darp raporum gibi somut ve maddi kanıtlara; özellikle var olan görüntü kayıtlarına, bu yolla ulaşılacaktır.