2020 Spor Lisesi yetenek sınavı ne zaman?

İçindekiler:

  1. 2020 Spor Lisesi yetenek sınavı ne zaman?
  2. Antalya spor lisesine nasıl girilir?
  3. Akdeniz Üniversitesi yatay geçiş nasıl yapılır?
  4. Selçuk Üniversitesi yatay geçiş ne zaman?
  5. Yatay geçiş yapınca hangi sınıftan başlarım?

2020 Spor Lisesi yetenek sınavı ne zaman?

YETENEK SINAVI NE ZAMAN? Yetenek Sınavlarının yapılması ve sonuçların sisteme girilmesi 1-10 Temmuz 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Yetenek Sınavına girmek için başvurular Çalışma Takviminde belirtilen tarihler arasında veli tarafından bireysel olarak e-Okul Sistemi üzerinden yapılacaktır.

Antalya spor lisesine nasıl girilir?

ANTALYA SPOR LİSESİ YETENEK SINAVI BAŞVURULARI 2019-2020 Öğrenim Durum Belgesi ( Mezun olunan okuldan alınacaktır.) Başvuru Formu. (Okulumuzdan alınacaktır.) Sağlık raporu (spor lisesi yetenek sınavına girmesinde sağlık yönünden bir sakınca yoktur ibareli olacaktır.)

Akdeniz Üniversitesi yatay geçiş nasıl yapılır?

a) Güz Yarıyılı için; Önlisans ve lisans diploma programlarına Genel ağırlıklı not ortalaması ve Merkezi Yerleştirme Puanı (Ek Madde 1) ile Üniversitemiz Akademik Takviminde belirlenen tarihler arasında Yatay Geçiş Başvuru Formunu doldurarak İlgili Birime başvuru yapabileceklerdir.

Selçuk Üniversitesi yatay geçiş ne zaman?

NOT : Yükseköğretim kurumlarında Ön Lisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal ile Kurumlararası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmeliğin Ek Madde 1 uyarınca yapılacak yatay geçiş (taban puan, yerleşme puanlarına göre) müracaatların 01 - 15 Ağustos 2020 tarihine kadar ...

Yatay geçiş yapınca hangi sınıftan başlarım?

- Ortalama ile Yatay Geçiş (GNO): Ortalama ile birinci sınıfın ikinci yarıyılına başlarken ve ikinci sınıfın ilk yarıyılına (üçüncü yarıyıla) başlarken yatay geçiş yapabilirsin. Hazırlık sınıfında ortalama ile yatay geçiş yapılamamaktadır.