Yemin dizisindeki Azeri kim?

İçindekiler:

  1. Yemin dizisindeki Azeri kim?
  2. Yemin dizisinde narinin annesi kimdir?
  3. Narin hangi dizide oynuyor?
  4. Yemin Narin nereli?
  5. Can Verel annesi kim?
  6. Ayşegül Cengiz aslen nereli?
  7. Süreyya Karabulut nereli?
  8. Melahat Abbasova nerelidir?
  9. Rami Narin kimdir nerelidir?
  10. Rami Narin turk mu?

Yemin dizisindeki Azeri kim?

Azerbeycan'da oldukça tanınan model ve oyuncu Yağmur Shahbazova'da katılan isimler arasında yer alıyor. 3 yıl süren ve reyting rekoru kıran "Vicdan Hakkı" adlı bir dizide başroldü. Saf duru güzelliği ile kendine hayran bıraktıran oyuncu bu sezon Türk televizyonlarında yer alacak.

Yemin dizisinde narinin annesi kimdir?

Melahat Abbasova Narin'in annesi.

Narin hangi dizide oynuyor?

2020'de Yeni Hayat dizisinde yer alan oyuncu şimdilerde ise Star TV ekranlarında yayınlanmakta olan Ada Masalı isimli dizide Alper karakterine hayat vermektedir. Rami Narin aslen Hatay, Antakya'lıdır.

Yemin Narin nereli?

Yağmur Shahbazova, 'de Bakü'de dünyaya geldi. Aslen Azerbeycanlı'dır. Oyunculuğa olan ilgisi ve yeteneği annesinden gelmektedir. Annesi Esmiralda Shahbazova Azerbeycan'da ünlü bir tiyatro oyuncusudur.

Can Verel annesi kim?

Bahar Erdeniz Can Verel/Anneleri

Ayşegül Cengiz aslen nereli?

Ayşegül Cengiz
Doğum10 Aralık 1974
MilliyetTürkiye
MeslekTiyatro, Reklam ve Dizi oyuncusu
1 satır daha

Süreyya Karabulut nereli?

Münevver Karabulut, İstanbul'da tarihinde, aslen Bolu, Mengenli bir ailenin ilk çocuğu olarak doğdu. Babası Süreyya Karabulut aşçı, annesi Nagihan Karabulut ev hanımıydı. Beşiktaş Bingül Erdem Lisesi son sınıf öğrencisi olan Karabulut, aynı zamanda üniversite hazırlık dershanesine de gidiyordu.

Melahat Abbasova nerelidir?

Melahat Abbasova
Doğum Bakü, Sovyetler Birliği
MeslekTiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, yönetmen
1 satır daha

Rami Narin kimdir nerelidir?

1990, Hatay doğumlu. 175 cm boyunda ve 73 kg. Hatay'da Özel Zengi Koleji'ni bitirdikten sonra İstanbul'da gelip Beykent Üniversitesinden mezun oldu. İlk olarak 2014 yapımı Ezra dizisinde, 2018'de ise Ağlama Anne dizisinde rol almıştı. 2019 yılında Benim Adım Melek, 2021'de Ada Masalı dizisi kadrosunda yer aldı.

Rami Narin turk mu?

2019 yılında Benim Adım Melek dizisi kadrosunda yer aldı. 2020'de Yeni Hayat dizisinde yer alan oyuncu şimdilerde ise Star TV ekranlarında yayınlanmakta olan Ada Masalı isimli dizide Alper karakterine hayat vermektedir. Rami Narin aslen Hatay, Antakya'lıdır.